Iubita lui Speak nu a scăpat de bisturiul esteticianului. La ce intervenții a apelat Ștefania, pentru a arăta ca o divă

Autor:
Publicat: 12/08/2020 | 10:58

Este una dintre cele mai sexy prezențe din showbizul românesc, însă puțini sunt cei care știu că iubita lui Speak, căci despre ea este vorba, a apelat de multe ori la medicul estetician, pentru a fi diva de astăzi. 

Ștefania, iubita lui Speak…nu a arătat întotdeauna așa cum arată astăzi! Libelula a apelat de mai multe ori la medicul estetician, pentru a fi o adevărată divă. Astfel, șatena și-a făcut rinoplastie și a optat pentru augmentarea sânilor, și-a pus și fațete, și-a injectat acid hialuronic în buze, iar deseori poartă peruci sau extensii de păr.

Mai mult, ca imaginea de divă să fie una completă, Ștefania și-a schimbat și stilul vestimentar și a început, în ultima perioadă, să se îmbrace din ce în ce mai sexy, spre deosebire de cum se îmbrăca înainte, atunci când prefera stilul sport.

Ștefania, cerută de soție la Asia Express

A fost surpriză mare în timpul filmărilor de la Asia Express: Speak a cerut-o de soție, iar Ștefania a acceptat fără ezitare. Data nunții nu au stabilit-o, dar au pus deja ochii pe nași.

La finalul uneia dintre probele de la ”Asia Express”, Speak s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el! Printre lacrimi, răspunsul a fost ”Da!”! Apoi, Speak i-a pus inelul pe deget logodnicei sale. Inelul este un model deosebit și a putut fi observat în câteva cadre, de-a lungul competiției.

„Nu vreți să știți câtă grijă am avut, cum l-am dosit. Știau că îl am asupra mea cei din producție, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Inițial, am zis că-i dau inelul chiar când vom fi eliminați, ca să îndulcesc momentul însă citirea scrisorilor partenerilor mi s-a părut portivită și am decis atunci să fac gestul.

“Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe ea să organizeze”, a declarat Speak.