Ex-concurentul corporatist de la “Asia Express” s-a dezmorțit pe lângă Herăstrău cu o prietenă și o trotinetă

Publicat: 12/07/2020 | 23:19

Radu Vlăduț, altfel decât l-ai văzut pe micile ecrane, ultima dată în realityshow-ul Asia Express, difuzat la Antena 1! CANCAN.RO vă prezintă imagini cu fostul concurect-corporatist la o scurtă plimbare, de ”dezmorțire”, alături de o amică, pe lângă parcul Herăstrău. Nu și-a uitat trotineta electrică, dar, din respect față de tânăra de lângă el, nu o folosește.

Radu Vlăduț a încheiat socotelile cu Asia Express, iar acum caută noi provocări. Dar și de viața personală are timp cel care este corporatist, lucrează la resurse umane, așa că și-a luat trotineta electrică și s-a urnit din casă. Și-a dat întâlnire cu o amică, iar până acolo a încălecat pe-o șa și… A ajuns. A coborât de pe trotinetă și, ușor, la pas mărunt, a ocolit ditamai parcul Herăstrău. Lângă el, amica.

CITEȘTE ȘI: EBA ȘI-A “ACCESORIZAT” ȚINUTA LEJERĂ, DE VARĂ, CU 45.000 €. UN CEAS HUBLOT BIG BANG TUTTI FRUTTI CU AUR ROZ ȘI DIAMANTE, DAR ȘI O GEANTĂ HERMES BIRKIN TOGO ORANGE POPPY AU FĂCUT DIFERENȚA

Cei doi au conversat tot traseul și, se pare, subiectul a fost unul încântător, din moment ce povestea nu li se mai termina. Și parcă și timpul s-a oprit în loc, pentru a le permite celor doi să-și divulge tot ce au pe suflet. Și nu numai. Dar drumul se termină, până la urmă, iar Vlădut și prietena lui și-au luat rămas bun și fiecare și-a văzut de casa lui.

Radu Vlăduț, al o plimbare alături de o prietenă

Radu Vlăduț s-a luptat pentru trofeul Asia Express

Radu Vlăduț a participat, făcând echipă cu Alexandru Abagiu, la ultima ediție a show-ului de pe Antena 1, Asia Express. Trei cupluri au ajuns până aproape de marele trofeu, Speak și Ștefania, Răzvan Fodor și Sorin Bontea și Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț. Aceștea au susținut câte un spectacol în limba mandarină în Taiwan! Alexandru a dat tonul: “Eu sunt o femeie educată, bă, fraiere! Sunt genul de femeie pe care tu nu o s-o ai niciodată! Știi de ce? Pentru că sunt superbă, sunt o femeie superbă, iar tu ești un l#^@giu de c….t, asta ești!”, a spus Alexandru Abagiu, în timp ce se uita la Radu Vlăduț.

Apoi, Alex l-a sărutat pe obraz pe bunul său prieten. Gestul i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți, care au început să râdă și să aplaude. La fel a făcut și Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii-fenomen de la Antena 1. “Ați fost minunați! Bravo! Și acum, am să rog publicul să voteze cu echipa care i-a plăcut cel mai mult”, a spus Gina Pistol. Cei doi aveau să părăsească, însă, competiția care a fost câștigată de Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Cine este Radu Vlăduț

Radu Vlăduț, un corporatist care lucrează la resurse umane, este cel mai bun prieten al celebrului makeup artist Alexandru Abagiu. Rolul lui în Aventura Asia Express a fost extrem de important. Așa cum a dezvăluit Alex Abagiu pentru revista “Elle” înainte de a pleca la drum, el l-a convins pe acesta să accepte propunerea producătorilor de a participa la “Asia Express”. În plus, Radu Vlăduț este o persoană foarte descurcăreață, potrivit mărturisirilor făcute de prietenul lui cel mai bun.

NU RATA: REGHE, OPRIT DE POLIȚIE CÂND SE PLIMBA CU UN SUPERB FERRARI 488 GTB, DE 400.000 €. “PROBLEMA A FOST CĂ…”

“În viață oamenii se ceartă, se împacă, se bucură, se supără, râd, plâng că așa e cursul firesc. Iei asta și o multiplici de 100 de ori datorită condițiilor și a formatului și cam asta cred că o să fie viața în Asia Express, cu de toate. Din fericire îl cunosc bine pe Radu și am încredere că împreună o să ne descurcăm! Trebuie!”, a declarat Alex Abagiu despre Radu Vlăduț.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.