Reghe, oprit de Poliție când se plimba cu un superb Ferrari 488 GTB, de 400.000 €. “Problema a fost că…”

Publicat: 10/07/2020 | 23:52

Revenit în România pentru o perioadă de relaxare, Laurențiu Reghecampf a simțit pe propria piele vigilența Poliției Rutiere. Tehnicianul lui Al Wasl, grupare care activează în Emiratele Arabe Unite, a fost oprit în centrul Capitalei, de un echipaj, pe motiv că nu avea număr de înmatriculare în partea din față a mașinii. CANCAN.RO vă prezintă detalii și mărturii în exclusivitate.

(VEZI AICI: LAURENȚIU REGHECAMPF, DECLARAȚII SURPRINZĂTOARE DESPRE MARIAJUL CU ANAMARIA PRODAN)

Laurențiu Reghecampf a fost oprit în trafic fără să fi avut loc vreun incident. Pur și simplu, a fost vorba de un control de rutină. Joi, aproape de prânz, tehnicianul se afla la bordul unui superb Ferrari 488 GTB, care valorează aproximativ 400.000 de euro. Liniștea i-a fost, însă, tulburată, pentru scurtă vreme, de un echipaj de la Poliția Rutieră, care l-a somat rapid să oprească.

Nu a fost vorba de depășirea limitei de viteză sau de o abatare mai gravă. Mașina lui Laurențiu Reghecampf nu avea număr de înmatriculare în partea din față. Motiv pentru care polițiștii au simțit nevoia să intervină. Soțul Anamariei Prodan a oprit “bijuteria” și a răspuns fără nicio problemă fiecărei întrebări pe care i-au adresat-o oamenii legii.

(CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU LAURENȚIU REGHECAMPF. “EL NU SUPORTĂ SĂ…” SEXY-IMPRESARA A DEZVĂLUIT ȘI CUM OBIȘNUIEȘTE ANTRENORUL SĂ SE RELAXEZE)

Le-am explicat că, de regulă, cade…

CANCAN.RO a fost pe fază și a obținut filmări în exclusivitate. Potrivit imaginilor, Laurențiu Reghecampf a așteptat liniștit în mașină cât timp poliția a verificat documentele solicitate. Nu avea niciun motiv să fie neliniștit. Le-a explicat celor doi agenți care este, de fapt, situația, după care, ulterior, a primit undă verde și și-a continuat drumul.

Da, am fost oprit de poliție. A fost un simplu control de rutină, mi-au verificat actele mașinii, mai multe documente. Problema a fost că nu aveam număr de înmatriculare pe fața mașinii. Le-am explicat că, de regulă, cade și că voi remedia situația. Nu am primit nicio amendă, totul este în regulă. Oamenii m-au înțeles”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru CANCAN.RO.

Antrenorul așteaptă liniștit în mașină cât timp oamenii legii verifică actele

(NU RATA: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ)

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

De-a lungul ultimilor ani, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au strâns sume consistente. Unele informații plasează cuplul între primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

(VEZI AICI: CE MESAJ I-A TRANSMIS LAURENȚIU REGHECAMPF SOȚIEI SALE, DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. ANAMARIA PRODAN A RĂMAS FĂRĂ CUVINTE)

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.