Iubitul lui Brigitte Năstase, despre o eventuală apropiere a iubitei sale de vreun concurent de la Fermă: ”M-ar deranja, normal”

Publicat: 27/02/2019 | 19:17

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, iubitul lui Brigitte Năstase a vorbit despre o eventuală apropiere între iubita lui de vreun concurent de la Fermă.

Încurcate sunt căile dragostei! Înainte să participe la ” Fermă”, Brigitte Năstase dădea de înțeles că s-a despărțit de Cornel Oană și că a ales să meargă pe un drum separat. Acum, bărbatul susține însă că a păstrat legătura cu Brigitte și că nu mai poate de dorul ei. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA FERMĂ! CLAUDIA PAVEL A RĂBUFNIT ȘI A UMILIT-O PE BRIGITTE NĂSTASE: ”GOLANCĂ PERVERSĂ. PUȘCĂRIAȘĂ!”)

Ei bine, există totuși un lucru care l-ar deranja pe Cornel Oană. Și anume, o eventuală apropiere între Brigitte Năstase și un concurent de la Fermă.

„Dacă sunt apropieri înseamnă că nu a fost ceva între noi. Este normal pentru că în condiții de stres se creează relații, dar nu de durată. M-ar deranja, normal, dacă s-ar întemeia o relație. Sunt gelos de fel, și ea este la fel”, a spus Corneliu Oană.

Acesta a afirmat și faptul că Brigitte Sfăt este percepută greșit de multă lume.

„Este același om pe care îl cunosc. Foarte multă lume o privește că pe o persoană conflictuală, dar nu este așa, ea doar se apară. Este o persoană care se gândește în avans și la ziua de mâine”, a spus el.

Brigitte Năstase dădea de înțeles că s-a despărțit de Cornel Oană

Înainte de a merge la ”Fermă”, Brigitte Năstase a fost invitată într-o emisiune de divertisment, moment în care s-a văzut că nu mai poartă inelul de logodnă. Colac peste pupăză, vedeta a șters toate pozele cu logodnicul ei de pe contul de Instagram.

Cel care a sesizat primul aceste lucruri a fost Cătălin Măruţă, care a avut-o invitată în platou odată cu ceilalţi concurenţi ai noului sezon „Ferma vedetelor”. (VEZI ȘI: CÂT INVESTEȘTE BRIGITTE NĂSTASE ÎN OPERAȚIILE ESTETICE. SUMA E FABULOASĂ)

Brigitte, tocmai începusei o poveste de dragoste…Crezi că o să mai reziste relaţia ta după experienţa asta cu „Ferma„?”, a început Măruţă să abordeze subiectul.

Mie îmi place să am o relaţie frumoasă de prietenie cu cei 17 colegi ai mei. Mie îmi plac începuturile şi consider că cel mai mare şi mai important este acest început„, a replicat ea.

De fapt, trebuie să aflăm ceva, tu nu mai… Mai eraţi împreună sau nu?„, a întrebat-o Cătălin Măruţă. Iar răspunsul lui Brigitte a fost cu subînţeles: „Bip! Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această „Fermă” şi doar atât pot să spun.

Măruţă a insistat: „Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână. Ăla de logodnă. Gata, s-a terminat?”. Brigitte: „Bip. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început”, a mai spus Brigitte.

Citește și...