Iubitul lui Khloe nu este afectat de scandalul în care a fost implicat. Tristan este tot numai un zâmbet

Publicat: 20/04/2018 | 13:28

A fost surprins de către paparazzi de peste Ocean în timp ce și-ar fi înșelat iubita gravidă, dar iată că lui Tristan Thompson pare să nu-i pese absolut deloc. După ce Khloe Kardashian l-a făcut tătic pentru a doua oară, sportivul este în culmea fericirii. Recent, el a plecat din Cleveland, Ohio pentru câteva zile deoarece are câteva meciuri importante de jucat și sportivul a fost văzut la aeroport cu un zâmbet până la urechi.

Tristan era îmbrăcat într-un trening de la Gucci și adidași Nike. Sportivul purta ochelari de soare, dar nu acesta este accesoriul care a atras atenția tuturor ci zâmbetul său larg care a stârnit controverse în rândul fanilor. Iubitul lui Khloe nu pare să fie afectat de scandalul în care a fost implicat și își trăiește, în continuare, viața liniștit. Și dacă ar fi să ne luăm și după zvonurile din ultima perioadă și anume că iubita sportivului l-ar fi dat afară din casa în care locuiau împreună atunci… Tristan Thompson nu prea are motive să zâmbească. Cel puțin în momentul de față.

Khloe s-a hotărât în privința numelui de familie al fetiței sale

În ciuda infidelității iubitului ei, Khloe Kardashian a luat o decizie radicală. Vedeta a hotărât ca fetița pe care o are împreună cu Tristan Thompson să poarte numele de familie al tatălui ei. Vedeta locuiește, în continuare, în Cleveland acolo unde își crește fetița nou-născută.

CITEȘTE ȘI: KRIS JENNER O AJUTĂ PE KHLOE, ÎN CREȘTEREA FETIȚEI SALE

KRIS JENNER A DEZVĂLUIT SEMNIFICAȚIA NUMELUI FETIȚEI LUI KHLOE

 

 

 

 

Citește și...