Acasă » Vedete » Iubitul Mariei Ilioiu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care ispita de la Insula Iubirii a vrut să-și pună capăt zilelor: ”Au fost acte de răzbunare”

Iubitul Mariei Ilioiu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care ispita de la Insula Iubirii a vrut să-și pună capăt zilelor: ”Au fost acte de răzbunare”

De: Andreea Voicu 14/08/2023 | 17:05
Iubitul Mariei Ilioiu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care ispita de la Insula Iubirii a vrut să-și pună capăt zilelor: ”Au fost acte de răzbunare”
Iubitul Mariei Ilioiu a rupt tăcerea / sursă foto: Instagram

În urmă cu două zile, Maria Ilioiu a postat pe rețelele de socializare o serie de videoclipuri cu mesaje îngrijorătoare și tulburătoare. Fosta ispita de la Insula Iubirii le-a transmis prietenilor virtuali că i „s-a luat de mizeriile vieții” și că a ingerat pastile. Vizibil afectată, blondina a mărturisit că începe să simtă amețeli și că nu mai poate să vorbească. A încercat să își pună capăt zilelor. După mesajele video, a ajuns la spital. Acum, iubitul Mariei Ilioiu a rupt tăcerea și a expus adevăratul motiv pentru care fosta ispită a vrut să se sinucidă. Detaliile le regăsiți mai jos, în articol.

Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii în vârstă de 33 de ani, a încercat să își pună capăt zilelor. În urmă cu două zile, blondina a postat pe rețelele de socializare câteva videoclipuri în care mărturisește că a ingerat pastile și că i „s-a luat de mizeriile vieții”. De altfel, fosta ispită a adus în discuție disputa pe care o are cu televiziunea la care a avut contract, spunând că a fost „umilită, înjosită, denigrată”. A făcut referire și la procesele pe care le are cu clinica esetetică. Vezi aici mesajul lăsat de Maria Ilioiu, înainte să ajungă la spital.

A ajuns la spital, după ce a încercat să își pună capăt zilelor

Iubitul ei a fost cel care a sunat imediat la salvare, după ce a fost înștiințat de videoclipurile postate pe contul de social media. Îngrijorat de starea fostei ispite de la Insula Iubirii, a apelat-o imediat. Bărbatul a mărturisit că „vorbea cu o umbră, cu un ecou”. Apoi, Maria Ilioiu a ajuns la spital, unde a fost internată. I-au fost efectuate spălături stomacale și intubată. Iubitul Mariei Ilioiu a declarat că, acum, fosta ispită este internată la Obregia.

„Când urma să o iau acasă, doctorii mi-au spus că gestul ei a fost foarte grav și că va trebui să se reechilibreze emoțional, într-un cadru corespunzător. În acest sens, a fost internată la Obregia. Și am înțeles că până miercuri, joi, va sta oricum”, a spus bărbatul.

Dezvăluirile făcute de iubitul Mariei Ilioiu, după ce fosta ispită de la Insula Iubirii a ingerat pastile

Fosta ispită de la Insula Iubirii se află internată la Spitalul Obregia, nu are acces la telefon, motiv pentru care iubitul ei nu poate lua legătura. Iubitul Mariei Ilioiu susține că „este într-o stare stabilă acum, dar destul de proastă. Bănuiesc că în momentul ăsta este cea mai bună soluție pentru ea. Acasă a mai stat și nu am reușit nici eu să o ajut, nici familia ei”.

Andrei a mărturisit, printre altele, cum a ajuns Maria Ilioiu la tentativa de sinucidere. Susține că a fost un „gest nesăbuit, total deplasat”. Dar care „a fost înainte de toate un gest de extenuare, vizavi de toate mizeriile cu care s-a confruntat în ultima vreme”. Iubitul Mariei Ilioiu susține că fosta ispită de la Insulă a clacat în urma „tonelor de dejecții”, spunând că „au fost, poate, acte de răzbunare din partea unor echipe de producție”.

De altfel, iubitul ei a adus în discuție și procesele deschise pe care le are cu clinica estetică, „cu oamenii care au desfigurat-o”. Cel de-al doilea motiv expus de Andrei ar fi „emisiunea la care a fost și din care a ieșit cum a ieșit, bănuiesc din cauza echipei de producție”.

Iubitul Mariei Ilioiu bănuiește că disputa între fosta ispită și producătorii emisiunii a pornit, după ce ea „a vorbit într-un mod critic la adresa emisiunii”. În urma acestui motiv, producătorii s-ar fi „simțit lezați de comentariile ei și au simțit nevoia să-i plătească cu aceeași monedă cumva”.

Vezi și MARIA ILIOIU, DECLARAȚII DE COȘMAR DUPĂ CE A FOST MUTILATĂ LA „CLINICA VEDETELOR”: „FAȚA MEA ESTE TĂBĂCITĂ, CU GROPI”

Andrei, partenerul Mariei Ilioiu:În cazul ei a fost un linșaj”

Andrei, iubitul Mariei Ilioiu, a continuat să expună mai multe informații referitoare la disputa dintre fosta ispită și producătorii emisiunii. Bărbatul susține că partenera lui este victima unui „linșaj”. Despre gestul ei susține că este „absolut reprobabil, înspăimântător”.

„A văzut expresii scoase din context. Alăturări de texte care nu-și aveau locul, scoase cuvinte cheie din dialogurile ei pentru a schimba sensul total al discuției. Ce i s-a întâmplat odată cu difuzarea emisiunii a fost așa o chestie machiavelică de-a dreptul. M-am speriat și eu. Orice om primește și hate, primește și reacții pozitive. Dar în cazul ei a fost un linșaj, cap coadă o flagelare, ăsta e cuvântul potrivit.

(…) Asta cumulat cu problemele ei trecute, cu greutățile cu care s-a confruntat în ultimii ani. A fost ca un cockteil de rău și de urât în viața ei. A explodat. Gestul ei este absolut reprobabil, înspăimântător, dar există circumstanțe pentru treaba asta”, a spus Andrei pentru Fanatik.ro.

De altfel, a mărturisit că medicamentele pe care Maria Ilioiu le-a ingerat erau date de medicul psihiatru, pe rețetă. Fosta ispită de la Insula Iubirii primise ajutor specializat de trei săptămâni. Ar urma să fie externată miercuri sau joi, săptămâna aceasta.

Sursă foto: Instagram

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un stadion ultra-modern de 30.000 de locuri
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....