Iulia Albu a criticat-o acid pe Andreea Bălan: “Extrem de photoshop-ată. Toată lumea te întreabă ce «aere» (îți) dai!”

Publicat: 28/03/2019 | 10:24

Una albă, una neagră… După ce la scurt timp cumpăna prin care a trecut Andreea Bălan când a devenit mămică pentru a doua oară, Iulia Albu a făcut un gest surprinzător pentru artistă, recent, fashion icon-ul a criticat-o acid. Vă reamintim că îndrăgita cântăreață a fost externată ieri, după ce a stat o săptămână internată în spitalul în care a născut-o pe micuța ei prințesă Clara.

Citește și: Andreea Bălan și-a șocat apropiații: “Are burta lipită”. Ce refuză cântăreața să facă

Iulia Albu a criticat-o acid pe Andreea Bălan

La fel ca mulți dintre răutăcioși, și Iulia Albu a taxat-o pe Andreea Bălan pentru pozele postate de pe patul de spital. Fosta jurată de la “Bravo, ai stil!” a afirmat că artista și-ar fi photoshopat fotografiile. Unii dintre fanii cântăreței nu sunt de acord cu declarațiile făcute de Iulia Albu și spun că e normal ca ea să apară machiată și coafată, având în vedere că este vedetă.

“Nu mă înțelegeți greșit, departe de mine intenția de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abține, totuși, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»!

Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată «poale-n brau» care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate.

Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare și ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-și pierde viața, că să înțelegem și noi ce anume personal a repus-o în 3 secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieșit deja revista?!

Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu ca tot muritorul în cămașă de noapte și cu fața umflată. Asta ca să nu mai vorbim despre drumul melcilor, când te târăști pe hol cu perfuzia după tine și toată lumea te întreabă ce «aere» (îți) dai! Voi astea care ați născut ca niste «doamne», cu cezariană, știți despre ce vorbesc”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

La finalul articolului, fashion icon-ul și-a permis să îi dea un sfat Andreei Bălan în legătură cu relația pe care o are cu soțul său, George Burcea. “Îi sunt profund recunoscătoare Andreei că ne ține la curent cu TOT, că are un fotograf mereu aproape care să imortalizeze clipele înduioșătoare în care o vizitează soțul, că își face timp să se asorteze cu acesta, nu Andreea, niciun bărbat nu este disperat să apăra în 100 de poze pe Instagram cu soția (valabil și pentru Paul Ipate al cărui chin reiese violent din postările agasante ale soției) și pentru TOT ce postezi în general și vei mai posta încă mult timp de acum încolo, căci ce să facem și noi, aceștia care scriem la gazetă… Hai pa! Și fă-te bine căci îmi este dor de ținutele tale BAU!”, a încheiat fosta jurată de la “Bravo, ai stil!”.

Vă reamintim că Andreea Bălan a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Citește și...