A criticat-o pe Andreea Bălan, dar acum, Iulia Albu a făcut un gest neașteptat pentru artistă: “Din respect pentru starea de sănătate precară”

Publicat: 06/03/2019 | 08:10

În trecut, Iulia Albu a criticat-o de mai multe ori pe Andreea Bălan, însă situația delicată prin care a trecut la cea de-a doua naștere când a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, a determinat-o pe excentrica vedetă să facă un gest neașteptat pentru artistă. Mai mult, fashion icon-ul a tras un semnal de alarmă în legătură cu această opțiune a femeilor atunci când devin mame. 

Citește și: Andreea Bălan a reacționat, după ce a fost criticată de Iulia Albu: „Are nevoie de publicitate și jignește pentru a apărea în presă!”

Iulia Albu și-a anunțat fanii în urmă cu câteva ore că nu va publica pe blogul său rubrica săptămânală pe care o are și în care comentează ținutele purtate de vedetele din showbizul românesc. Fosta jurată de la “Bravo, ai stil!” a mărturisit că că a luat această decizie din respect pentru Andreea Bălan. De asemenea, fashion-editorul a făcut un apel prin care cere să nu se mai facă operații de cezariană la cerere.

Citește și: Diagnosticul pus de medici pentru Andreea Bălan în sala de naștere: “Este un accident dramatic, care antrenează perturbări fiziopatologice”

“Dragii mei, din respect pentru starea de sănătate precară a Andreei Balan, astăzi nu vom publica «Marțea Neagră cu Iulia Albu» . Îi doresc însănătoșire grabnică și celor vinovați(dacă există intr-adevăr o vină) sancțiuni pe măsură. OPERAȚIA DE CEZARIANA este mult mai riscanta decât nașterea naturala. Nu mai umpleti buzunarele unor doctori de multe ori iresponsabili! #stopcezarianalacerere”, a scris Iulia Albu pe pagina ei oficială de Facebook.

Citește și: De ce a făcut Andreea Bălan stop-cardiac în sala de nașteri: ”Anestezia i-a amplificat tulburările cardiace și…”

Andreea Bălan și George Burcea sunt căsătoriți

Andreea Bălan (n.: 23 iunie 1984 în Ploiești) este o cântăreață de muzică pop. Vedeta a debutat în muzică în 1994 la emisiunea pentru copii “Ba da, ba nu”. Doi ani mai târziu, artista a lansat primul ei album solo, “Amețiți de fum”. Ea a cunoscut succesul împreună cu Andreea Antonescu, alături de care a format trupa Andrè. După ce formația s-a destrămat, fiecare și-a continuat pasiunea pentru muzică.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere. “George când era mic și se uita la acel serial, «Sunset Beach» își imagina că într-o zi, când o să crească, o să ajungă în America pe acea plajă… nu știa cum, în ce fel și cu cine, dar la 10 ani i s-a întipărit în minte acea plajă. Atunci când i-am spus că visul i s-a împlinit, a fost foarte foarte emoționat și i-am făcut cadou biletele de avion de ziua lui pe 15 ianuarie”, a mărturisit cântăreața într-un interviu mai vechi.

Andreea Bălan a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3.2 kg și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, în sala de nașteri, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, chiar în timpul operației de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Citește și...