Iulia Albu, jignită de Lino Golden după ce criticul de modă l-a acuzat că este rasist! „Înțeleg că ești bătrână, dar…”

Publicat: 09/09/2020 | 09:52

Scandal de amploare între Iulia Albu și Lino Golden! Criticul de modă l-a acuzat public pe tânărul trapper de instigare la ură rasială, după ce acesta ar fi postat un citat cu această conotație. Lino Golden a reacționat usturător în fața fostei soții a lui Mihai Albu.

Iulia Albu a comentat pe pagina sa de Instagram una dintre fotografiile postate de Lino Golden. Este vorba despre o imagine în care tânărul este în fața unei oglinzi, cu un teanc de bani ținuți ca un evantai, a cărui descriere este: „Banii de r@at * cine se ofensează, e de rasă inferioară”.

„@linogolden promoveaza ura rasiala. Sinistru, penibil, abject. Asta, fireste, Daca nu cumva considera ca Suntem toti niste “animale” unii oi, probabil, altii cotârle. “Of mice and men” as putea vorbi ore in sir. Pacat ca nu am compania lui Steinbeck. Aviz brandurilor pe care le endorseaza. Hai sa vorbim despre influencing 🦩”, a scris fashion-editorul pe Instagram.

După ce stilista l-a comentat public, Lino Golden a reacționat în privat. Tânărul cântăreț i-a trimis câteva mesaje „grele” Iuliei Albu pe Instagram.

„Nu știu ce ai înțeles tu prin „rasă” inferioară, înțeleg că ești bătrână și că nu înțelegi glumele și meme-urile, dar ești penibilă. Te pup dulce. Ți-ai căutat-o cu Velea, te-a făcut faimoasă și acum ți-o cauți și cu mine și știu că vrei răspuns public.”, i-a spus Lino Iuliei Albu.

Ulterior, tânărul a completat în descriere cu: „(gluma)(nu ma ma refer la nimic rasist)(ma refer la calitatea umana) (ca vad ca nu stiti de ironie si glume)”, pentru a clarifica situația.

Nu l-a „iertat” pe Lino nici în rubrica de la Măruță

În ediția de marți a rubricii sale din cadrul emisiunii ”La Măruță”, cei care au intrat în vizorul criticului de modă au fost Crina Abrudan, Karmen, Lora, Anca Serea și soția lui Pepe, Raluca. Însă, de departe, cel care a fost ținta criticilor Iuliei Albu a fost Lino Golden, despre care a spus: „Rapperii și trapperii români care fac reclamă la tigăi versus cei de afară care fac reclamă la mașini… Oamenii văd că ești penibil!”.

Iulia Albu, scandal monstru cu Alex Velea

În 2013, Iulia Albu i-a dat replică lui Alex Velea după ce acesta i-a adresat mai multe injurii pe un cont personal de pe Internet. Cântărețul a fost deranjat de faptul că stilista a spus despre el, într-o emisiune TV, că are un lanț de manelist. Acesta s-a dezlănțuit în mediul online, iar reacția designerului nu a întârziat să apară.

„Z**** fashionistă care o s**** în batistă”, a spus Velea despre Iulia Albu.

Felul în care s-a exprimat este execrabil, are trei clase. Să folosești un asemenea limbaj…Acest băiețel are lipsă de respect față de femei. Alex Velea, sunt mai înaltă și mai frumoasă decât tine. Și să-ți mai spun ceva: am și mai multă școală! Vorbește măcar românește, Băiețel, ești în România, nu te mai crede în ghetou în State”, a spus criticul de modă.