Lino Golden, la prima ieșire în public după ce s-a despărțit de iubită. Cu cine a fost fotografiat

Publicat: 28/08/2020 | 23:31

Specialiștii spun că iubirea adevărată trebuie neapărat să treacă testul celor trei ani de relație sau, după caz, căsnicie. Se pare că, în ceea ce-l privește pe Lino Golden, lucrurile au stat diferit, căci el și Andra Ghinea și-au spus „Adio” și ruptura dintre cei doi pare să fie iremediabilă. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu Lino Golden, la prima ieșire în public după ce s-a despărțit de iubită.

Păreau de nedespărțit, ajunseseră să adopte același stil vestimentar. El o susținea în tot ceea ce făcea legat de domeniul modei, acolo unde activează, iar ea era nelipsită de la concertele lui.

Cu toate acestea, minunile nu durează prea mult, așa că… da! Lino Golden și Andra Ghinea nu mai formează un cuplu, iar CANCAN.RO are primele imagini cu tânărul trapper, de când a fost „pus pe liber”. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU LOVEȘTE DIN NOU! CE A SPUS DESPRE LINO GOLDEN)

CANCAN.RO l-a întâlnit pe artist în buricul Capitalei, însă nu singur. Nu, nu vă alarmați, nu este vorba de nicio domnișoară. Cel puțin… pentru moment! Alături de un bun prieten, Lino a plecat la un restaurant de fițe, pentru a-și potoli foamea.

Primele imagini cu Lino Golden, după ce s-a despărțit de Andra Ghinea

(NU RATA:  INTERNAUȚII AU RÂS CU LACRIMI. CUM ȘI-A PARCAT LINO GOLDEN BOLIDUL DE LUX: „SUNT BOMBĂ”)

În tot timpul petrecut alături de tovarășul lui, Lino a părut că se simte foarte bine și nu a arătat deloc că ar fi afectat de separarea de Andra Ghinea. Cei doi au mers să mănânce împreună și să mai schimbe câteva vorbe, ca băieții. Artistul a fost îmbrăcat sport, într-o pereche de pantaloni scurți de culoare bleu-ciel și un tricou negru, de efect.

Așa cum era de așteptat, Lino Golden a coborât mândru de la volanul bolidului său de lux, un Mercedes de zeci de mii de euro, pe care, însă, nu prea știe să-l parcheze și comite, uneori, câte o gafă de tot râsul.

Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit

Deși au petrecut pandemia împreună și au părut mai apropiați ca niciodată, Andra și Lino se pare că s-ar fi îndepărtat de tot în ultima perioadă. Lino Golden a decis să șteargă toate pozele cu tânăra care, până mai ieri, îi era iubită și chiar să îi dea unfollow pe Instagram. Dar problemele nu se opresc aici, căci cea mai complicată situație de-abia acum iese la lumină… Mai exact, cel mai greu „de șters” lucru rămas în urma despărțirii dintre trapper și iubita ta este tatuajul pe care artistul l-a făcut în urmă cu ceva timp: portretul Andrei.

”Am decis să o tatuez pe Andra Ghinea pe mine și am doar persoane importante tatuate pe mine: mama, tata, Alex Velea și acum a venit rândul Andrei. Sper că v-am lămurit”, a declarat Lino în urmă cu ceva timp, după ce s-a afișat cu tatuajul cu chipul iubitei sale.

Cu toate acestea, Andra Ghinea nu a procedat la fel de impulsiv precum fiul adoptiv al lui Alex Velea. Fashionista a lăsat fotografiile în care apare alături de fostul ei iubit pe contul său de socializare. În schimb, și ea l-a șters pe Lino din lista celor pe care îi urmărește pe Instagram.

„Fiul adoptiv” al lui Alex Velea, în tandrețuri cu o domnișoară misterioasă

Luna trecută, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Lino Golden într-o zonă frecventată de oamenii cu bani, în compania unei domnișoare misterioase. ”Fiul adoptiv” al lui Alex Velea a fost surprins în timp ce stătea la o șuetă cu o sexoasă blondină.

Din câte se pare, farmecul, dar și noua ”jucărie” de 80.000 de euro a tânărului artist au reușit să-i aducă zâmbetul pe buze sexoasei blondine. Tânăra părea de-a dreptul fermecată de compania selectă. Dacă toate indiciile duceau câtre un final fericit, întrevederea celor doi nu s-a terminat conform așteptărilor.

Lino Golden și o domnișoară în zona Nordului

După ce a „sedus-o” pe sexoasa blondină, Lino Golden a abandonat-o. ”Fiul adoptiv” a lui Alex Velea s-a îndreptat către noul său bolid și, după ce s-a urcat la volan, a demarat în trombă, pierzându-și urma în traficul aglomerat. (NU RATA: CUM A SCĂPAT LINO GOLDEN DIN BĂTAIA DE LA MARE! CE FĂCEA ÎN TIMP CE MARIO FRESH ŞI JADOR ERAU „MĂCELĂRIŢI”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.