Iulia Albu lovește din nou! Ce a spus despre Lino Golden. „E mult prea fake…”

Autor:
Publicat: 14/07/2020 | 16:38

Atunci când cineva intră în vizorul Iulie Albu cu greu iese neșifonat. Aceasta spune lucrurilor pe nume și nu menajează pe nimeni. Asta a simțit pe pielea lui și Lino Golden. În cadrul unei emisiuni tv, criticul de fashion a avut câteva lucruri de spus la adresa cântărețului.

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO Tv, Iulia Albu a avut câteva comentarii acide la adresa lui Lino Golden și a Adelinei Pestrițu. Dacă de obicei aceasta comentează ținutele vedetelor, de data aceasta s-a oprit asupra unui alt aspect pe care l-a analizat. (CITEȘTE ȘI: RĂZBOIUL DINTRE ANDREEA BĂNICĂ ȘI IULIA ALBU CONTINUĂ! CÂNTĂREAȚA, REPLICI ACIDE LA ADRESA FOSTEI SALE PRIETENE. „E O PERVERSĂ ȘI O PREFĂCUTĂ. ASTA E”)

Iulia a vorbit despre un accesoriu care a început să facă ravagii în rândul vedetelor. Este vorba despre fațetele dentare, pe care tot mai multe persoane publice au început să le folosească. Criticul de fashion a sancționat câțiva purtători, spunând că acel alb imaculat nu se potrivește tuturor.

„E mult prea fake”

În platoul „Vorbește lumea”, Iuliei Albu  i s-au arătat unele fotografii care îi aveau ca protagoniști principali pe Adelina Pestrițu și Lino Golden, care de ceva timp se mândresc cu o dantură perfectă și extrem de albă.

Iulia nu a putut să se abțină și, ca de obicei, a avut câteva replici acide la adresa celor doi, criticând, în stilul caracteristic, noile fațete. (VEZI ȘI: IULIA ALBU, TERORIZATĂ ÎN TOIUL NOPȚII: ”AM SUNAT LA POLIȚIE ȘI ABIA AȘTEPT SĂ VĂD CE SE VA ÎNTÂMPLA”)

„E mult prea fake, sunt un cuplu potrivit aș putea spune. Credeam ca numai Dorian face așa ceva. Chestia cu fațetele nu e pentru toată lumea, e foarte urat să fie atât de albi tot timpul.”, a spus Iulia Albu.

Aceasta a mai explicat că o dantură frumoasă nu înseamnă niște fațete imaculate, care de multe ori nu se potrivesc cu persoana care le poartă.