Iulia Vântur s-a despărțit de Salman Kahn?! Mesajul transmis unui alt actor indian: “Sunt mândră de tine”

Autor:
Publicat: 13/07/2020 | 17:46
Iulia Vântur s-a despărțit de Salman Kahn?! Mesajul transmis unui alt actor indian: “Sunt mândră de tine”

Iulia Vântur și-a contrariat din nou fanii. Vedeta postat în mediul online un mesaj ce ridică mari semna de întrebare.

Recent pe contul personal de Instagram, Iulia Vântur a postat o imagine cu un bărbat arătos, Randeep Hooda. Spre surprinderea fanilor, Iulia Vântur a ținut să îl aprecieze pe acesta, pentru acțiunile lui. (CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR, ÎN DOLIU! CE MESAJ EMOȚIONANT A POSTAT VEDETA)

După o repreiză de alergat pe plaja Versova Beach, acesta a decis să se implice în curățarea plajei. După ce s-a echipat corespunzător, actorul a mers și a strâns gunoaiele de pe plajă.

„Sunt mândră de tine”, este comentariul care însoțește imaginea postată de Iulia Vântur

Această postare vine la scurt timp după ce gurile rele au zvonit că relația cu celebrul actor Salman Kahn scârțâie, în ultima perioadă.  Să fie vorba oare de o perioadă mai dificilă în cuplul Iulia Vântur- Salman Kahn.

Pregătită să devină mămică?

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu Tv, Iulia Vântur a vorbit despre planurile sale de viitor în ceea ce privește familia pe care o va forma cu actorul indian. (VEZI ȘI: IULIA VÂNTUR A AVUT PROBLEME ÎN TIMPUL IZOLĂRII: „MĂ TEMEAM DE DEPRESIE, DE ZIUA DE MÂINE…”)

„Am început să muncesc de la 16 ani ca să-mi iau avânt, am tot muncit, pănă în ziua de azi. (…) Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am și un copil, dar trebuie sa vină de la Dumnezeu, că așa e, un copil e un dar de la Dumnezeu. Atunci când Dumnezeu o să considere că e momentul, atunci o să îmi dea și un copil. Ideea este să fiu fericită, să mă fac eu pe mine fericită oricum pot, cu familie, fără familie, cu copil, fără copil, ideea este să fiu fericită”, a mărturisit Iulia Vântur la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars.