Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, suspect de coronavirus. “Voi face un test!” Când va afla rezultatul

Publicat: 07/07/2020 | 08:41
Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, suspect de coronavirus. “Voi face un test!” Când va afla rezultatul

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, prezintă anumite simptome specifice COVID-19, astfel că urmează să fie supus unui test al cărui rezultat va fi cunoscut marți. De la începutul pandemiei, acesta a luat în derândere boala, fiind de părere că se exagerează. Mai mult, a participat la numeroase evenimente fără să poarte mască de protecție.

VEZI AICI: ALEXANDRU RAFILA, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ROMÂNII CARE MERG LA MARE. CARE SUNT LOCURILE DE UNDE NU SE POT INFECTA CU CORONAVIRUS. “DEPINDE CE FACI ACOLO!”

Jair Bolsonaro i-a declarat unui jurnalist că are febră de 38 de grade C și că mai are alte câteva simptome ale COVID-19, motiv pentru care a făcut o radiografie la plămâni. “Plămânul este curat, da? Voi face un test de COVID în scurt timp, dar totul este bine bine”, a declarat președintele Braziliei. În ultimele săptămâni, acesta a mai făcut un test, care a ieșit negativ.

EXCLUSIV. Cum a cheltuit Poliția Capitalei, pe nimic, 3,6 milioane € pentru consolidarea sediului din Calea Victoriei?! Lucrările durează de 12 ani și sunt încă la început!

Jair Bolsonaro crede că se exagerează cu pandemia de coronavirus

În vârstă de 65 de ani, Jair Bolsonaro a considerat încă de la început că pandemia de coronavirus nu este atât de gravă, ocazie cu care a criticat măsurile de izolare impuse de autorități în mai multe state. De altfel, sâmbăta trecută, el a postat mai multe imagini pe rețele sociale în care apare fără mască și însoțit de mai mulți miniștri.

NU RATA: NELU TĂTARU PUNE PRESIUNE PE PARLAMENT. VREA CA LEGEREA REFERITOARE LA CARANTINĂ SĂ FIE ADOPTATĂ CÂT MAI RAPID. “ÎN CAZ CONTRAR, TRANSMITEREA COMUNITARĂ SE VA ACCENTUA!”

După SUA, Brazilia este ţara cea mai afectată din lume de pandemia de coronavirus, cu 1,6 milioane de cazuri de dintre care 65.487 de decese până în prezent.