Din pacate, e adevarat! Anunt trist despre jandarmerita batuta de huligani in Piata Victoriei! Ce au descoperit medicii

Publicat: 13/08/2018 | 12:22

Răsturnare de situație în cazul jandarmeriței bătută cu bestialitate vineri seară în București. Medicii au decis că aceasta nu poate fi externată.(CITEȘTE ȘI: MESAJUL JANDARMERIEI PENTRU PROTESTATARII GAZAȚI ȘI BĂTUȚI LA PROTEST: “SUNT IMAGINI CARE NU NE FAC CINSTE“)

UPDATE PRIMELE CUVINTE ROSTITE DE JANDARMERIȚA BĂTUTĂ, DUPĂ CE A SCĂPAT DIN MULȚIMEA FURIOASĂ: ”FRAȚILOR, UNDE DRACU… ”

După violențele din Piața Victoriei de vineri seara, tânăra de 23 de ani a ajuns la spital. Ulterior aceasta a fost vizitată de ministrul de Interne, Carmen Dan, și de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ambele dând asigurări că starea tinerei este una bună. Astăzi, medicii au decis să o mai țină în spital pe tânăra jandarmeriță după ce aceasta a acuzat dureri puternice în zona capului, informeză știripesurse.ro.(NU RATA, AICI: ÎNREGISTRĂRI ȘOCANTE CU SOȚIA TEMUTULUI “BELEAUA” CORDUNEANU: “SĂ NU SARĂ ÎN AER, SALAM ĂSTA! DACĂ PRONUNȚĂ NUMELE MEU, SE TREZEȘTE CU BUM-BUM LA UȘĂ!”)

„Din cauză că există aceste simptome şi la ea şi la colegul ei, dureri de cap, vom face unele analize în plus, un CT (computer tomograf, n.r.) şi după acestea vedem care va fi situaţia”, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca.

Mesajul Jandarmeriei

Sunt imagini care nu ne fac cinste. Am un mesaj și mă bucur foarte mult că îmi dați această ocazie să transmit oamenilor de bună credință, oamenilor care înțeleg ce se întâmplă și care, după ce va trece această emoție și întreaga manipulare, pentru că există o întreagă isterie și se vehiculează informații neadevărate, în momentul în care această emoție va trece, și oamenii vor deveni raționali, și vor analiza la rece și vor vedea că acțiunea noastră a fost una necesară, iar cazurile acestea punctuale vor fi cu siguranță pedepsite conform legii. Nu putem să aruncăm vina asupra unei instituții pentru niște cazuri izolate, puctuale, care s-au întâmplat și care vor fi analizate”, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmerieri Capitalei, la Digi24.(NU RATA, AICI: EX-LOGODNICA LUI CAZACU A PUS MÂNA PE UN MILIONAR! IATĂ DOVADA)

CINE ESTE BĂRBATUL ÎN ALB CARE A COORDONAT INTERVENȚIA JANDARMILOR DIN PIAȚA VICTORIEI

Un bărbat în alb, cu o eșarfă pe față și în jurul gâtului, a făcut mare vâlvă după ce imaginile cu el s-au viralizat! În mai multe filmulețe de la protestele de acum câteva zile, el apare în fruntea jandarmilor în momentele cheie și le dă indicații. Bărbatul este Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Românei.

Cătălin Răzvan Paraschiv, şeful Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei, a coordonat intervenţia forţelor de ordine la mitingul diasporei. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a refuzat să confirme faptul că Paraschiv a fost cel care a coordonat intervenția jandarmilor vineri seară (10 august), invocând protecţia datelor cu caracter personal, potrivit hotnews.ro.
Citește și...