Jennifer Lopez, fotografiată la St. Tropez în compania unui român cunoscut printre celebrități!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 06/09/2019 | 14:02

Un român, fost luptător de MMA, a ajuns ”îngerul celebrităților” de la Saint-Tropez, locul în care cele mai puternice și bogate personalități din lume vin să se distreze. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie imagini și detalii în premieră despre cum a ajuns conaționalul nostru atât de iubit, dar mai ales indispensabil, în cel mai exclusivist loc al planetei.  

Se spune că dacă n-ai fost măcar o dată la Saint-Tropez, dacă n-ai consumat o șampanie extrem de scumpă pe faimoasa plajă privată Nikki Beach, înseamnă că nu exiști! Să nu exagerăm.. pentru că în acest loc, într-adevăr, nu are acces oricine, indiferent câți bani are, iar de asta se ocupă chiar un român, după cum CANCAN.RO a aflat în exclusivitate!

Este vorba despre Eduard Orac, un fost luptător de MMA care a ajuns șeful securității pe Nikki Beach. El are o responsabilitate uriașă aici, fiind nevoit nu doar să se asigure non stop că, vedetele mai ales, sunt mereu în siguranță, dar și că petrecerile care se organizează aici ies perfecte și de neuitat. De-alungul ultimilor ani, în ”custodia” românului au ajuns multe vedete internaționale, care atunci când aterizează în Saint Tropez primul om pe care îl contactează este Eduard Orac.

(VEZI ȘI: MILIONARUL IRINEL COLUMBEANU I-A DESCHIS PROCES FOSTEI SOȚII! E VORBA DESPRE…)

Așa s-a întâmplat recent și când sexoasa Jennifer Lopez și-a făcut apariția la Nikki Beach, alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, iar românul Eduard Orac nu doar că a întâmpinat-o, dar a stat tot timpul lângă ea pentru a se simți în siguranță.

Artista a venit la Nikki Beach la invitația prietenului său, la fel de celebru, fostul mare baschetbalist Magic Johnson, care și-a aniversat cei 60 de ani cu o petrecere ”all white” (n.r. toată îmbrăcămintea albă). J. Lo s-a abătut puțin de la codul vestimentar al petrecerii și a ales o fustă lungă albastră, cu buline, și doar o bluză albă, foarte scurtă, care lăsa să i se vadă abdomenul perfect la cei 50 de ani ai săi.

(CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU, ÎN RĂZBOI CU LOGODNICA PENTRU A-ȘI CÂȘTIGA FIUL ÎN INSTANȚĂ)

Evenimentul a fost semnalat și în Dailymail, iar românul nostru a apărut alături de diva americană în mai toate instantaneele.

Eduard Orac a fost omul de bază al cântăreței Jennifer Lopez, atunci când diva a ajuns pe Nikki Beach
Eduard Orac a fost omul de bază al cântăreței Jennifer Lopez, atunci când diva a ajuns pe Nikki Beach

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

 

 

 

 

Citește și...