Judecătorii au constatat abia acum moartea lui Cornel Galeș și au hotărât că…

Publicat: 25/06/2020 | 19:12

Decizie uluitoare în procesul în care sunt implicați soțul și fiii Ilenei Ciuculete! După mai bine de jumătate de an de la moartea lui Cornel Galeș, instanța de judecată a constatat decesul acestuia. CANCAN.RO vă prezintă detaliile, în exclusivitate.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră din procesul în care sunt implicați fiii și soțul îndrăgitei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ MOARTEA ILENEI CIUCULETE ȘI A LUI CORNEL GALEȘ COPIII LOR SE LUPTĂ PENTRU AVERE! S-AU DAT ÎN JUDECATĂ PENTRU UN APARTAMENT)

Cu toate că a trecut mai bine de jumătate de an de când Cornel Galeș a murit, la sfârșitul lunii noiembrie 2019, într-un accident de mașină produs în Spania, în apropiere de Valencia, instanța de judecată a constatat abia acum decesul acestuia.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații au decis suspendarea acțiunii de judecată în procesul pe care l-a intentat Marian Sfetcu, unul dintre fiii Ilenei Ciuculete, împotriva lui Cornel Galeș, dar și a fratelui său, Mugurel. Judecătorii au luat această decizie în baza articolului 412 aliniat 1, punctul 1 din Codul de procedură civilă. (NU RATA: DE CÂND A MURIT, NIMENI NU-ȘI MAI ADUCE AMINTE DE EL. LA POMANA LUI CORNEL GALEȘ AU VENIT NUMAI 8 PERSOANE)

”Suspendă judecarea acțiunii formulată de reclamantul SFETCU MARIAN CRISTINEL în contradictoriu cu pârâții SFETCU VALERIU MUGUREL și GALEȘ CORNEL decedat la data de 30.11.2019. Cu drept de recurs pe toata durata suspendării”, se arată în decizia magistraților.

Cornel Galeș, moarte fulgerătoare la 62 de ani

Ce prevede articolul 412 din Codul de procedură civilă

Potrivit articolului 412 din Codul de procedură civilă, suspendarea de drept a unui proces se poate face din următoarele cauze:

  1. Prin decesul uneia dintre părţi, până la introducerea în cauză a moştenitorilor, în afară de cazul când partea interesată cere termen pentru introducerea în judecată a acestora;
  2. Prin interdicţia judecătorească sau punerea sub curatelă a unei părţi, până la numirea tutorelui sau curatorului;
  3. Prin decesul reprezentantului sau al mandatarului uneia dintre părţi, survenit cu mai puţin de 15 zile înainte de ziua înfăţişării, până la numirea unui nou reprezentant sau mandatar;
  4. Prin încetarea funcţiei tutorelui sau curatorului, până la numirea unui nou tutore sau curator;
  5. Când persoana juridică este dizolvată, până la desemnarea lichidatorului;
  6. Prin deschiderea procedurii insolvenţei, în temeiul unei hotărâri judecătoreşti definitive, dacă debitorul trebuie reprezentat, până la numirea administratorului ori lichidatorului judiciar;
  7. În cazul în care instanţa formulează o cerere de pronunţare a unei hotărâri preliminare adresată Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, potrivit prevederilor tratatelor pe care se întemeiază Uniunea Europeană;
  8. În alte cazuri prevăzute de lege.
Decizie de ultimă oră în procesul dintre fiii Ilenei Ciuculete și Cornel Galeș

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier în Spania

Cornel Galeș a decedat în noiembrie 2019, în urma unui accident rutier, în Spania. Se afla la volan, iar în mașină mai erau doi prieteni. Cu toții mergeau să ia masa într-un restaurant cu specific românesc, dat fiind faptul că fusese Ziua Națională a României.

Autoturismul în care se afla soțul Ilenei Ciuculete ar fi fost lovit de un alt participant la trafic, iar impactul a fost nimicitor pentru Cornel Galeș, care nu ar fi purtat centura de siguranță. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Cornel Galeș plecase din România, împreună cu iubita lui, Viviana, cu doi ani în urmă.

Ileana Ciuculete, carieră prestigioasă în muzica populară

Ileana Ciuculete, a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 59 de ani. Pe 8 martie, artista s-a simțit rău și a mers la spital. Avea să afle că suferea de ciroză în stadiu avansat. Totul i s-a tras de la o hepatită C, de care nu a știut. Medicii au anunțat-o atunci că nu mai are mult de trăit.

Ileana Ciuculete s-a angajat, la doar 14 ani, la Filarmonica Oltenia din Craiova. A reușit, de una singură, să-și clădească o impresionantă carieră artistică. A lansat peste 500 de melodii și a scos nu mai puțin de 30 de albume. A primit trei discuri de aur și unul de platină.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.