Fiica lui Cornel Galeș și fiii Ilenei Ciuculete reiau lupta pentru avere. Primul pas este…

Publicat: 27/05/2020 | 23:56

Războiul pe averea Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș, decedați la distanță de doi ani unul de celălalt, se reia! Claudia Stroe, fiica lui Galeș, vrea și ea din bunuri, așa că a fost introdusă ca parte în dosarul de partaj judiciar. După două înfățișări, în care fiii cântăreței de muzică populară și-au disputat banii rămași, procesul, întrerupt în perioada stării de urgență impusă din cauza pandemiei de coronavirus, va avea, cât de curând, un nou termen. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: JURĂMÂNTUL PE CARE ULTIMA IUBITĂ I L-A FĂCUT LUI CORNEL GALEȘ. O IMPLICĂ ȘI PE ILEANA CIUCULETE)

Magistrații de la Tribunalul București au repus cauza pe rol, astfel că moștenitorii averii rămase după moartea Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș se vor întâlni, din nou, în sala de judecată. Claudia Stroe, fiica lui Cornel Galeș, cel care i-a fost și impresar artistei, nu numai soț, vrea și ea o parte din banii și bunurile agonisite de cei care i-au fost părinți. Astfel, tânăra a fost introdusă în dosarul de partaj care se află de mai bine de doi ani pe rol.

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au murit la doi ani distanță unul de celălalt

Istoria procesului

Și ar fi vorba despre o sumă considerabilă, pentru că Ileana Ciuculete a fost o cântăreață apreciată și foarte căutată pentru diferite evenimente. Cei doi frați vitregi, fiii Ilenei Ciuculete, ar fi încercat să o convingă pe Claudia să renunțe la partea ei. Cum fusese împărțită averea cântăreței când încă trăia Cornel Galeș? Impresarul a fost obligat de judecători să le plătească celor doi fii ai artistei câte 34.000 de euro, cotă-parte dintr-un imobil pe care l-a vândut cu 91.000 de euro, la care s-au adăugat și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor.

(NU RATA: CÂNTĂREAȚA ELENA SOARE A VISAT-O PE ILEANA CIUCULETE! CE I-A SPUS DESPRE CORNEL GALEȘ E CUTREMURĂTOR)

După moartea lui Cornel Galeș, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete au apelat, din nou, la instanță. Termenele s-au prelungit, apoi a venit pandemia de coronavirus, iar starea de urgență instaurată de autorități a suspendat procesul. Acum, judecata se va face în trei, cei doi fii ai Ilenei Ciuculescu și Claudia, fiica lui Cornel Galeș care, după cum am arătat, nu vrea să renunțe la partea ce i s-ar cuveni din averea rămasă în urma deceselor cântăreței și impresarului ei.

Ileana Ciuculete a avut peste 500 de melodii și 30 de albume muzicale

Ileana Ciuculete, carieră prestigioasă în muzica populară

Ileana Ciuculete, a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 59 de ani. Pe 8 martie, artista s-a simțit rău și a mers la spital. Avea să afle că suferea de ciroză în stadiu avansat. Totul i s-a tras de la o hepatită C, de care nu a știut. Medicii au anunțat-o atunci că nu mai are multe zile de trăit.

(VEZI AICI: ILEANA CIUCULETE N-A VRUT NICIODATĂ SĂ SE AFLE ACEST SECRET. CE SCRIA ÎN CERTIFICATUL EI DE NAŞTERE)

Ileana Ciuculete s-a angajat, la doar 14 ani, la Filarmonica Oltenia din Craiova. A reușit, de una singură, să-și clădească o impresionantă carieră artistică. A lansat peste 500 de melodii și a scos nu mai puțin de 30 de albume. A primit și trei discuri de aur și unul de platină.

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier în Spania

Cornel Galeș a decedat în decembrie 2019, în urma unui accident rutier, în Spania. Se afla la volan, iar în mașină mai erau doi prieteni. Cu toții mergeau să ia masa într-un restaurant cu specific românesc, dat fiind faptul că fusese Ziua Națională a României.

(CITEȘTE AICI: ADEVĂRUL DESPRE TRAGICUL ACCIDENT ÎN CARE A MURIT CORNEL GALEȘ. PRIETENUL ACESTUIA: ”A PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI!”)

La un moment dat, autoturismul a fost lovit de un alt participant la trafic, iar impactul a fost nimicitor pentru Cornel Galeș, care nu purta centura de siguranță. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Cornel Galeș plecase din România, împreună cu iubita lui, Viviana, cu doi ani în urmă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...