Kamara, scrisoare răvășitoare pentru fiul bolnav și mama micuțului! Reacția impresionantă a fostei soții de care s-a despărțit cu scandal

Publicat: 14/02/2019 | 08:27

Kamara și-a făcut apropiații și fanii să aibă lacrimi în ochi, după ce a citit o scrisoare emoționantă pe care a scris-o în timpul petrecut la emisiunea “Ferma”. Gândurile sale răvășitoare au fost difuzate în urmă cu câteva ore și acestea s-au îndreptat atât către fiul lui bolnav, Leon, cât și spre fosta soție, Oana. Aceasta din urmă a avut o reacție impresionantă când a auzit ce a putut cântărețul să spună public, la TV.

Citește și: Câți bani câștigă soția lui Kamara din videochat. ”Lucrez câte opt ore pe zi”

Kamara, scrisoare răvășitoare pentru fiul bolnav și fosta soție, Oana

Oana și Kamara au divorțat anul trecut, după un mariaj presărat cu bune și rele. Frumoasa brunetă i-a oferit artistului un moștenitor, însă, din nefericire, micuțul Leon are probleme grabe de sănătate: paralizie cerebrală De altfel, acesta este și motivul pentru care cântărețul a acceptat provocarea “Ferma” 2019! Rămas în show-ul de la Pro TV după primele,  Kamara i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său, dar și fostei sale soții.

Prezentatoarea Mihaela Rădulescu a fost cea care a citit scrisoarea artistului către cei de acasă, la telefon: “Începe așa: Leonuț, iubitul meu băiețel, tata te iubește nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuțul meu, ai grijă de mămica ta minunată și nu o supăra, că te iubește mult. Te iubesc, Leon! Și scrie mare aici: Oana, îți mulțumesc mult pentru tot”.

Citește și: Fiul lui Kamara va fi operat în străinătate! Declarații emoționante ale artistului: „Acel doctor iresponsabil…”

Reacția fostei soții a artistului de culoare a fost una impresionantă. “Noi suntem divorțați, dar știu că îi este foarte dor de Leon și că tot ce face face pentru el. Și are dreptate: Leon este cel mai minunat copil și merită absolut orice. (…)”.  Emoționată de situație, Mihaela Rădulescu i-a transmis Oanei mesajul: “Îți doresc din toată inima sănătate, putere și mă bucur că am vorbit la telefon”.

 

Citește și...