Kamara și Oana, din nou împreună de dragul lui Leon: “Sunt sentimente care…”

Publicat: 29/07/2020 | 14:28
Kamara și Oana, din nou împreună de dragul lui Leon: “Sunt sentimente care…”

Kamara și fosta lui soție, Oana, au plecat la Barcelona împreună, de dragul copilului pe care îi au, Leon. Băiatul este bolnav și urmează să fie operat în capitala Spaniei. Ce doi au divorțat în urmă cu doi ani.

Artistul a postat pe pagina sa de Instagram o imagine de la plajă în care apare alături de băiețel și mama lui la care a atașat și un mesaj extrem de emoționant. „Împreună pentru Leon 🤝❤❤❤🤝Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați. Te iubim, Leon ❤”, a transmis Kamara fanilor care i-au felicitat pentru puterea pe care o au în acest moment.

Citește și: Kamara mai are nevoie de bani pentru operațiile fiului său: “Implică niște riscuri”. Urmează alte 2 intervenții chirurgicale pentru Leon

Kamara și Oana se află în Barcelona

Leon este grav bolnav

Leon, fiul lui Kamara și al Oanei, diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, a trecut prin mai multe intervenții cu celule stem în Turcia și sunt speranțe că starea lui se va ameliora. Cei doi părinți au custodie comună, iar micuțul Leon locuiește cu tatăl lui.

Problemele de sănătate ale băiețelului lui Kamara nu s-au încheiat, iar costurile operațiilor, dar și drumurile până la clinicile unde vor avea loc intervențiile chirurgicale sunt destul de mari… Acestea depășesc suma pe care cântărețul de la trupa Alb Negru a reușit să o strângă din donații și nu numai. Pe lângă noua operație din Spania pe care Leon o va avea în curând, mai urmează alte două intervenții chirurgicale.

Nu rata: Leon, fiul lui Kamara, va trece printr-o nouă intervenție chirugicală: ”Ne cam sperie un pic…”

“E o operație care se face în Spania. Ideea este că a doua zi ne lasă să plecăm, însă există niște temeri pentru noi pentru că este vorba de o anestezie înainte de toate, care implică niște riscuri. Sunt niște lucruri din punct de vedere medical care ne fac să ne punem întrebări, dar tocmai de aceea căutăm niște lămuriri și la alți medici să înțelegem dacă totul este în regulă, dar s-a putea să fie niște chestiuni standard și să ne facem griji degeaba”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.