Karmen a luat atitudine și a făcut declarații cu lacrimi în ochi în plină epidemie de coronavirus

Publicat: 21/04/2020 | 12:31

Perioada pe care o traversăm în prezent este cea mai delicată din istoria modernă a lumii… Oamenii se luptă cu un dușman invizibil mortal, iar existanța lui a schimbat totul pe întreg mapamondul. Milioane de oameni au rămas fără serviciu, alții sunt nevoiți să muncească de acasă și să se protejeze atât pe ei, cât și pe ceilalți, sărbătorile religioase se țin fără credincioși în lăcașurile de cult, au fost impuse numeroase măsuri drastice în acest război teribil și, potrivit celor mai noi informații oficiale, aproape 200.000 de persoane au fost răpuși de noul coronavirus. În România nu a fost atins vârful epidemiei de SARS-CoV-2, însă Karmen a luat atitudine și a făcut declarații cu lacrimi în ochi. Imaginile au fost făcute publice chiar de ea.

Citește și: Un nou simptom al infecției cu coronavirus. Cum se manifestă și ce spun specialiștii

Fata cea mare a lui Adrian Minune, declarații cu lacrimi în ochi în plină epidemie de coronavirus

Karmen a sărbătorit Paștele alături de familia ei frumoasă și socrii împreună cu care locuiește, dar și cu părinții și cei doi frați. Revederea cu părinții, Adrian Jr. și Adriana Simionescu s-a făcut însă cu mare responsabilitate, a dezvăluit artista într-o înregistrare făcută publică pe Instagram Stories, după ce ea și tatăl său, Adi Minune, au fost criticați pentru că nu au ținut cont de recomandările autorităților pe durata Sărbătorilor Pascale. Ea a povestit că nu și-a văzut părinții, fratele și sora de două luni și că, înainte să ia masa tradițională de Paște, toți cei cu care nu locuiește au fost testați pentru COVID-19. Mai mult, cântăreața a urcat pe Internet o fotografie cu unul dintre testele pentru coronavirus și pe imagine a scris cu majuscule următorul mesaj: “NEGATIV”, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Află și: Fiul lui Adi Minune, mărturisire uluitoare despre Vulpița de la Acces Direct! Adrian Simionescu Jr. a filmat-o pe “vedeta” de la Antena 1

În timp ce a oferit multe detalii despre testarea oamenilor iubiți din viața sa și a mărturisit că a fost o zi extrem de frumoasă pentru toți, Karmen a început să plângă. În plus, a mai afirmat vedeta, mama sa, Cati Simionescu, nu și-a putut stăpâni lacrimile la plecare. Soția celebrului manelist regretă că nu își poate vedea des fiica, ginerele, dar, mai ales, nepoata – nu mai e un secret pentru nimeni că bebelușii se schimbă de la o zi la alta. Micuța prințesă Rosa are opt luni. Potrivit declarațiilor făcute de fata cea mare a lui Adi Minune, întâlnirea în formulă completă a durat doar trei ore.

La câteva ore după ce a publicat această fotografie de colecție cu familia sa minunată, Karmen a făcut declarații cu lacrimi în ochi despre întâlnirea cu cei dragi în ziua de Paște © Instagram
La câteva ore după ce a publicat această fotografie de colecție cu familia sa minunată, Karmen a făcut declarații cu lacrimi în ochi despre întâlnirea cu cei dragi în ziua de Paște © Instagram

Nu rata: Adriana Minune și fratele său, duet LIVE excepțional în izolare la domiciliu! Cum exersează copiii lui Adrian Minune pentru muzică. VIDEO

“Împreună suntem cei mai fericiți! • Perioada asta m-a făcut să apreciez ceea ce contează mai mult ca niciodată. După două luni, în Sfânta zi de Paști ne-am reunit, mi-a fost tare dor de ai mei. Familia este totul. Sper că ați petrecut frumos! Vă iubesc ❤️” este mesajul scris de fata cea mare a lui Adrian Minune în dreptul pozei de mai sus.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. În 2018, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare alături de un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi s-au căsătorit civil pe 28 iunie 2019, într-un cadru de poveste pe malul unei piscine de lux din București. Ceremonia a avut loc în mare secret, însă, la câteva ore după ce au devenit soț și soție s-a aflat despre fericitul eveniment.

Citește și: Karmen, mărturisiri noi despre soțul ei, Bogdan Căplescu: “Este o chestie ciudată, e genul acela de dragoste care…”

Fiica lor, Sofia Rosa Maria, s-a născut pe 1 august 2019.