Karmen, apariție sexy și senzuală într-un club din Mamaia! Într-o rochie mulată și foarte scurtă, a fost filmată când și-a atins soțul în zona intimă

Publicat: 12/07/2020 | 23:15

Karmen a avut o apariție sexy și senzuală într-un club din Mamaia în acest weekend, unde s-a relaxat împreună cu soțul ei și câțiva prieteni. Artista a purtat o rochie mulată și foarte scurtă, astfel că nu a trecut deloc neobservată. În aceeași seară, cântăreața s-a filmat când l-a atins pe Bogdan Adrian Căplescu în zona intimă și, după doar câteva click-uri, a publicat imaginile.

Citește și: Karmen merge la psiholog și a vorbit sincer despre motivul pentru care a decis să facă terapie: “Devenind mamă, mi-am dat seama că…”

Karmen, apariție sexy și senzuală într-un club din Mamaia

Karmen și Bogdan Căplescu “au evadat” la mare fără fetița lor, Rosa, și și-au încărcat bateriile pentru următoarea perioadă. Într-una dintre serile petrecute într-un club din stațiunea de lux de pe litoralul românesc, fiica lui Adrian Minune a strălucit într-o rochie mini aurie, la care și-a asortat perfect sandalele cu tot. Ea și soțul lor și-au dorit o amintire de la Marea Neagră și s-au lăsat pozați în timp ce se sărută cu patos pe plajă. Imaginea a fost postată de tânăra artistă pe contul ei de Instagram, unde a scris următorul mesaj: “Forever Mine • ?”.

În timp ce unii o întrebau de unde și-a cumpărat rochia mulată, alții doreau să știe unde pot găsi încălțările, Desigur, cei doi soți au fost și complimentați: “Sunteți o familie minunată”, “Waw ? Atât de frumoasă ??”, “Te iubesc, Karmen❤️❤️❤️”.

Nu rata: Câte operaţii are, de fapt, Karmen Minune! A spus adevărul chiar ea despre silicoane

Înainte să ajungă în camera de hotel, Karmen și soțul său s-au filmat într-un moment incitant. Într-o înregistrare urcată de divă pe Instagram Stories se vede cum și-a pus unul dintre picioare în zona intimă a Bogdan Căplescu, pe care îl iubește enorm. Cei doi au o poveste de dragoste foarte frumoasă.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Clăpescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. În 2018, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare alături de un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

Vezi și: Îmbrăcată sumar, Adriana Simionescu, dans provocator pe marginea piscinei! Soția lui Adrian Minune a purtat un costum de baie sexy și s-a distrat alături de fiicele sale

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi s-au căsătorit civil pe 28 iunie 2019, într-un cadru de poveste pe malul unei piscine de lux din București. Ceremonia a avut loc în mare secret, însă, la câteva ore după ce au devenit soț și soție s-a aflat despre fericitul eveniment.

Află și: Karmen, mărturisiri noi despre soțul ei, Bogdan Căplescu: “Este o chestie ciudată, e genul acela de dragoste care…”

Fiica lor, Sofia Rosa Maria, s-a născut pe 1 august 2019.