Karmen Minune a publicat prima fotografie cu chipul fetiței sale

Autor: A.N.
Publicat: 19/08/2019 | 16:22

Karmen Minune a publicat prima fotografie cu chipul fetiței sale. Imaginea cu micuța Sofia a strâns aproape 50.000 de aprecieri din partea fanilor.

Karmen Minune trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Bogdan Căplescu. Cei doi au devenit soț și soție la sfârșitul lunii iunie, iar în urmă cu aproape două săptămâni artista a adus pe lume primul copil al cuplului. Karmen Minune este în culmea fericirii de când a devenit mămică, iar acum a publicat și prima fotografie cu chipul Sofiei.

Imaginea cu micuța Sofia a strâns aproape 50.000 de aprecieri din partea fanilor, care i-au făcut numai urări de bine. (CITEȘTE ȘI: CE MESAJ I-A TRANSMIS BETTY SALAM LUI KARMEN MINUNE, LA CÂTEVA ZILE DUPĂ CE A NĂSCUT-O PE SOFIA)

Prima fotografie cu chipul Sofiei

Karmen și Bogdan Căplescu s-au căsătorit pe 28 iunie

Karmen Minune s-a căsătorit cu Bogdan Căplescu pe 28 iunie. Cei doi au dat cu subsemnatul în cel mai mare secret și au spus ”Da!” în fața ofițerului Stării Civile! Evenimentul a avut loc la un restaurant de fițe din Capitală și au participat numai prietenii de suflet și familia. (CITEȘTE ȘI: KARMEN MINUNE ȘI-A FOTOGRAFIAT BURTICA DE GRAVIDĂ! CUM ARATĂ ACUM ARTISTA)

Karmen Minune a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii august. Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, care a primit numele de Sofia Maria Rossa.

Citește și...