Karmen Minune, îngrijorată din cauza fetiței sale: ”Am fost foarte stresată…”

Publicat: 22/07/2020 | 17:09

În ultima vreme, Karmen Minune a fost extrem de îngrijorată din cauza fetiței sale. Micuța Sofia a avut niște probleme de sănătate, iar mămica ei a stat non-stop alături de ea.

Karmen Minune trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Bogdan Căplescu. Cei doi s-au căsătorit pe 28 iunie, anul trecut. Artista a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii august.

Fiica lui Adrian Minune a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, care a primit numele de Sofia Maria Rossa. În ultima vreme, Karmen a lipsit de pe rețelele de socializare deoarece a fost îngrijorată din cauza fiicei sale.

Micuța Sofia a avut roșu în gât, iar mămica ei a stat non-stop cu ea. (CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT, ANUNŢ OFICIAL DESPRE REVENIREA LA STAREA DE URGENŢĂ DE LA 1 AUGUST. MESAJ TRANŞANT)

”Sunt sigură că v-a fost dor de mine, pentru că și mie mi-a fost dor de voi. Zilelele astea am fost fost foarte ocupată și foarte stresată, pentru că Sophie a avut roșu în gât și iar nu s-a simțit bine, dar am scăpat, a trecut”, a spus Karmen Minune pe Instagram.

Karmen Minune, probleme la naștere

Toată lumea o știe pe fiica lui Adrian Minune, dar puțini sunt cei care știu problemele cu care s-a confruntat Karmen atunci când a născut. (VEZI ȘI: DANI OȚIL, MAI ACID CA NICIODATĂ ÎN PLINĂ CRIZĂ SANITARĂ PROVOCATĂ DE COVID-19: “SĂ DAI MAI DEPARTE IDEI EXTREME SPUSE DE ALŢI PROŞTI…”)

Artista a făcut dezvăluiri uluitoare despre ziua în care a adus-o pe lume pe Sofia.

”În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos și am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat și m-am pregătit pentru sala de operații. Am stat la perfuzii cam o oră și am intrat în sala de operații. Am fost foarte relaxată.

Am optat pentru anestezia de la jumătate în jos. A fost dureroasă, se face în coloană, dar am trecut ușor peste. Te întinzi, simți cum îți amorțește corpul… În timpul ăsta am fost super ok, asistentele vorbeau cu mine, le-am cântat, a fost foarte bine… Și a ieșit fetița. Când i-am auzit glasul, am izbucnit în plâns. A fost cel mai emoționant lucru din lume. Am simțit că sunt cea mai puternică femeie și că pot face absolut orice. Nu există cuvinte să povetești așa ceva. Am pupat-o cpe ambi obraji și i-am zis să facă gropițe. Totul a durat 10 minute.

Mai mult a durat să mă curețe, să mă coase. O sa vă zic un incident urât. Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente ‘Nu așa, coase încă o dată. Nu așa’. Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față”, a povestit Karmen pe Insta Story.