Karmen Minune, primele declarații după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de soțul ei

Autor: A.N.
Publicat: 18/01/2020 | 22:58

Karmen Minune rupe tăcerea! Artista a oferit primele declarații după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de soțul ei. 

Karmen Minune trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Bogdan Căplescu. Cei doi au devenit soț și soție la sfârșitul lunii iunie, iar la începutul lunii august artista a adus pe lume primul copil al cuplului. Fiica lui Adrian Minune este în culmea fericirii de când a devenit mămică și nu se satură să posteze fotografii cu micuța Sofia.

Doar că… în ultima vreme, au existat zvonuri conform cărora artista și soțul ei s-ar fi despărțit. Suspect a fost și faptul că ei au șters pozele în care apăreau împreună. Acum, însă, Karmen rupe tăcerea și spune adevărul gol-goluț despre așa-zisa despărțire de soțul ei. (VEZI ȘI: KARMEN MINUNE S-A FOTOGRAFIAT CU FETIȚA EI. DETALIUL CARE LE-A ATRAS ATENȚIA FANILOR)

”Dragilor, a venit momentul adevărului. Vreau să discutăm despre un subiect pe care l-am evitat câteva zile pentru că mi s-a părut prostesc și inutil. Eu și Bogdan nu ne-am despărțit și nu ne vom despărți niciodată”, a spus Karmen pe Instagram.

”Eu am preferat să nu mai fie poze cu noi pe Instagram și cu fetița noastră, pentru că sunt o fire care preferă mai mult intimitatea și am rugat-o pe Carmen să arhiveze pozele cu noi. Ne iubim mai mult ca niciodată. Poate mulți s-au bucura să ne despărțim”, a spus și Bogdan Căplescu.

Karmen și Bogdan Căplescu s-au căsătorit pe 28 iunie

Karmen Minune s-a căsătorit cu Bogdan Căplescu pe 28 iunie. Cei doi au dat cu subsemnatul în cel mai mare secret și au spus ”Da!” în fața ofițerului Stării Civile! Evenimentul a avut loc la un restaurant de fițe din Capitală și au participat numai prietenii de suflet și familia. (CITEȘTE ȘI: KARMEN MINUNE ȘI-A FOTOGRAFIAT BURTICA DE GRAVIDĂ! CUM ARATĂ ACUM ARTISTA)

Karmen Minune a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii august. Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, care a primit numele de Sofia Maria Rossa.

Citește și...