Keo, încercănat la prima apariție la TV după ce a devenit tătic. A vorbit despre botezul micuței Arya: „Sunt îndrăgostit iremediabil de fii-mea”

Publicat: 09/05/2018 | 17:08

La mai bine de patru luni de când și-a cunoscut fetița, Keo a acceptat invitația de a veni pe canapeaua emisiunii „La Măruță”, unde a făcut mărturisiri despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tătic.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Artistul a vorbit despre cum își împarte responsabilitățile împreună cu partenera sa, Misty, dar și despre botezul Aryei. Iar asta nu e tot: Keo le pregătește mai multe surprize fanilor săi.

Citește și: Misty, primele declaraţii după ce a născut! Cum a reuşit blondina să ascundă sarcina: “Le-am spus doar părinţilor…“

În cadrul interviului, Cătălin Măruță l-a provocat pe Keo să-i arate pozele din telefon, după ce acesta i-a spus că acum este plin cu fotografii în care apare fetița lui cu Misty. Astfel, cântărețul i-a dat smartphone-ul și toată lumea a putut să o admire pe mica lor prințesă. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

„Un sfert sunt elvețian, restul, român. – ne-am dorit să aibă un nume așa, cu sonoritate: Aria Violette. Are patru luni și un pic: s-a născut pe 27 decembrie. De ce vrei să spui că am cearcăne? (…).  Misty face foarte bine, să știi că acum se uită la noi. Vă pup, fetele mele. Cred că e prima emisiune pe care o vede cu tine – i-am povestit despre tine, i-am spus numai lucruri frumoase. Ah… ce-i cânt ei! Încerc să-i cânt toate piesele mele, preferata ei este: «Dacă aș putea să zbor» e din 2015 – îi mai cânt în franceză, de toate. Mai mult îi cântă mămica, pentru că ea stă mai mult cu ea”, a mărturisit iubitul lui Misty în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citește și: Keo şi Misty, primul conflict după ce au devenit părinţi. Care e mărul discordiei

Cât privește data în care o va creștina pe prințesa lui, Arya Violette, cântărețul a spus că încă nu a stabilit nimic. El și partenera lui, Misty, i-au așteptat și pe părinții lui să revină în țară ca să decidă împreună data marelui eveniment.

„Măi, am așteptat să vină părinții mei în țară, au venit acum câteva zile. Am vrut să fie familia reunită – botezul va avea loc în următoarele săptămâni sau în următoarele luni, nici noi nu știm acum. (…). Măi, e senzațional, sunt îndrăgostit iremediabil de fii-mea; e ca și cum a deschis în sufletul meu o ușă spre o încăpere pe care nu o cunoșteam – când nu ai copii, nu îți dai seama. (…). La fel, fiecare moment încerc să-l imortalizez. Acum câteva zile a râs pentru prima dată cu voce tare”, a dezvăluit.

Keo e pe cale să lanseze proiectul omagial făcut pentru Temistocle Popa. Regretatul cântăreț, care a scos mai multe șlagăre, printre care se numără și melodia „Lalele”, este nașul său.

„Da, este un cover al piesei «Lalele», am filmat și un videoclip. (…). Eu am ținut foarte mult la nașul Tomi, așa îi spuneam eu”, a mai spus artistul.

Temistocle Popa a încetat din viață pe 26 noiembrie 2013 în Capitală.

Keo trăiește o frumoasă poveste de iubire împreună cu artista Misty

Misty a născut prin cezariană o fetiță sănătoasă pe 27 decembrie 2017, la o clinică privată din București. Micuța a primit un nume mai rar întâlnit: Arya Violette. La naștere, ea a avut o greutate de 3,010 kilograme și a măsurat 50 de centimetri.

Citește și...