Keo și Misty se pregătesc să-și creștineze fetița:”Am ales nașii.”

Publicat: 16/05/2018 | 13:53

După ce au devenit părinți pe 27 decembrie, acum, Misty și Keo se pregătesc să-și creștineze fetița. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Pregătirile sunt în toi, iar cei doi părinți sunt în culmea fericirii. (CITEȘTE ȘI: PRIMA POZĂ CU FIICA LUI KEO ŞI A LUI MISTY! CE NUME SPECIAL AU ALES CEI DOI ARTIŞTI PENTRU FETIŢA LOR: ”PRINTESA LU’ TATI!”)

Keo și Misty așteaptă cu sufletul la gură botezul micuței lor. Cei doi părinți vor ca totul să fie perfect, până la cel mai mic detaliu și pregătirile au început deja pentru unul din cele mai importante evenimente din viața lor. Keo și Misty vor ca la botezul fetiței lor să vină doar familia și prietenii apropiați. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

„Botezul o să urmeze, ne ocupăm de detalii. Abia au venit părinţii mei în ţară. Am ales naşii, dar nu va fi un eveniment mediatizat. Va fi într-un cadru restrâns.”, a povestit Keo în cadrul unei emisiuni TV.

Keo, topit după fetița lui

Artistul este de-a dreptul topit după fetița lui și se consideră extrem de norocos că are studioul acasă. În acest fel este zilnic în preajma fetiței sale. (CITEȘTE ȘI: KEO ŞI MISTY, PRIMUL CONFLICT DUPĂ CE AU DEVENIT PĂRINŢI. CARE E MĂRUL DISCORDIEI)

„Dormim bine, şi ea doarme bine şi suntem norocoşi. Îi place somnul. Suntem ok, sunt implicat şi sufleteşte sunt sclavul ei. Este minunată, sunt înnebunit după ea. Ne descurcăm singuri, dar e meritul Alexandrei, nu al meu. Eu îmi fac treaba de bărbat, dar 99% se ocupă ea. Mă bucur că am şansa să o văd zi de zi și consider că e un privilegiu, am studioul acasă.”, a mărturisit Keo în cadrul unei emisiuni TV.

 

Citește și...