L-a ucis pe iubitul Oanei Radu, iar acum a încercat să “evadeze” din arest. Instanța a hotărât că…

Publicat: 22/03/2020 | 13:45

Alin, iubitul Oanei Radu, a fost incendiat de viu de un vecin din copilărie chiar în blocul în care a crescut. Momentele de cumpănă au continuat preț de trei săptămâni pentru iubita și familia lui Alin. Tânărul s-a zbătut între viață și moarte, dar trupul său a cedat, în cele din urmă, din cauza arsurilor foarte grave pe care le-a suferit. Alin a fost înmormântat la Craiova – orașul natal – așa cum a decis familia băiatului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră. Criminalul le-a cerut judecătorilor să fie eliberat, dorind să ”evadeze” din pușcărie – pe motiv că nu suportă regimul de detenție – și să primească arest la domiciliu. Magistrații au dat verdictul, pe care vi-l prezentăm în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: CE GEST EMOȚIONANT A FĂCUT OANA RADU LA TREI SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE IUBITUL EI A MURIT)

A fost o perioadă dramatică și pentru Oana Radu – atunci când iubitul său se afla în spital și se zbătea între viață și moarte –  aceasta sperând până în ultimul moment că prietenul său va reuși să învingă în lupta crâncenă pe care a dus-o, însă rănile arsurile suferite au fost mult prea grave, iar doctorii s-au declarat, în cele din urmă, neputincioși.

Ionuț Răzvan Drăghici are 33 de ani și este din Craiova. Criminalul s-a înarmat cu un cocktail Molotov și l-a aruncat într-un bloc, incendiind două persoane, una dintre ele fiind chiar Alin, iubitul de atunci al Oanei Radu. (VEZI AICI: OANA RADU, ÎNGENUNCHEATĂ DE SUFERINȚĂ: “DOCTORII SUNT FOARTE REZERVAȚI ÎN CEEA CE PRIVEȘTE ȘANSA LUI LA VIAȚĂ”)

Oana Radu: ”Mi-am dat seama că viața este prea scurtă”

Alin Mihai Suflea a fost incendiat de Ionuț Răzvan Drăghici într-un bloc din Craiova, pe data de 13 august 2019. În urma incidentului teribil, pompierii au intervenit ca să stingă focul pus intenționat de agresorul care a stropit mai mulţi vecini cu benzină înainte să incendieze scara de bloc. Fostul iubit al Oanei Radu se afla în orașul natal ca să își susțină lucrarea de licenţă. Conform anchetatorilor, autorul înfiorătoarei fapte era cunoscut cu probleme psihice şi se afla în libertate datorită părinţilor săi, care l-ar fi scos din spital pe semnătură.

Alin Mihai Suflea a murit 7 septembrie 2019 pe un pat din Spitalul Floreasca din București. El avea arsuri foarte grave pe 75% din suprafața corpului. În urma atacului înfiorător a fost rănită și mama lui, însă arsurile pe care le-a avut nu i-au pus femeii viața în pericol. La trei săptămâni după moartea iubitului său, Oana Radu spunea pe pagina sa de Instagram că, într-o astfel de situația tragică, și-a dat seama cine i-a fost alături și cine nu, îndemnându-i pe urmăritorii ei să ”țină aproape” de toți oamenii dragi din jurul lor. (NU RATA: IUBITUL VEDETEI DE LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV, STROPIT CU BENZINĂ ȘI INCENDIAT)

Oana Radu și Alin, fostul ei iubit
Oana Radu și Alin, fostul ei iubit

 

„Au trecut aproape trei săptămâni de când iubitul meu nu mai este cu mine. Drama asta nu se va termina curând și nu mă pot vindeca atât de repede, dar am lângă mine oameni care simt că trebuie să mă ajute necondiționat. Vreau să zic că într-o situație ca asta a vieții vezi, cu adevărat, cine este pe bune alături de tine. Am avut parte de surprize foarte plăcute, de la oameni de la care nu mă așteptam să mă ajute. Mi-am dat seama că viața este prea scurtă. Ideea e că trebuie să trăim momentul și fără frică, să îi prețuim pe oameni atunci când sunt lângă noi. Vă zic că dacă aveți oameni lângă voi pe care îi iubiți, spuneți-le-o, era un clișeu, dar acum am trăit-o pe pielea mea, mâine poate nu vor mai fi.

Am scris o piesă de dragoste, fiind îndrăgostită, Doddy mi-a zis că nu mi se potrivește, dar lui Alin, iubitul meu, îi plăcea mult piesa asta. Mi-a zis că dacă ar putea alege, ar spune că piesa trebuie cântată de mine. Am decis să lansăm piesa, îmi pare rău că nu a apucat să o asculte, sunt convinsă că o va asculta de Acolo. Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă”, a spus Oana Radu, în mai multe filmulețe publicate pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: OANA RADU, CRITICATĂ DUR DUPĂ CE A PUBLICAT IMAGINI CU NOUL PARTENER: “ABIA ȚI-A MURIT IUBITUL”)

”Era nebunul cartierului”

Oana Radu a povestit că bărbatul care i-a dat foc iubitului ei îl cunoștea de multă vreme. Au fost vecini în Craiova și avea probleme psihice. Amenința de mult că avea de gând să dea foc blocului, dar părinții l-au scos pe propria răspundere din spitalul în care fusese internat, fără să se gândească la cât rău ar putea să facă fiul lor unor oameni nevinovați.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis «Ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean?» Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt“, a spus Oana Radu. (VEZI ȘI: MESAJUL LUI KEKY PENTRU OANA RADU)

Imagine de la înmormÂntarea lui Alin

Judecătorii au decis că ucigașul lui Alin…

Ionuț Răzvan Drăghici s-a plictisit în pușcărie, motiv pentru care le-a cerut judecătorilor să fie scos din arestul preventiv și să execute arest la domiciliu. Dorința lui de a ”evada” din spatele gratiilor nu s-a îndeplinit însă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă decizia de ultimă oră a judecătorilor:

”Ședința din 16.03.2020, ora: 10:30. Tip soluție: Solutionare. Soluția pe scurt:  În baza art. 348 alin 2 C.pr.pen rap la art. 207 alin. 4 si alin. 6 C.pr.pen. Mentine măsura arestarii preventive luate față de inculpatul DRAGHICI RAZVAN-IONUT, măsură dispusă prin incheierea nr. 120/14.08.2019 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, pronunțată în dosarul nr. 5526/63/2019, fiind emis mandat de arestare preventivă nr. 49/14.08.2019. Respinge cererea de revocare sau înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsură arestului la domiciliu, formulată de inculpat prin apărător. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare”. (NU RATA: DUPĂ MĂRTURISIRILE ULUITOARE DESPRE IUBITUL INCENDIAT DE VIU, OANA RADU E FĂCUTĂ PRAF DE AMICUL LUI ALIN: ”NICI SĂ TRECI PRIN FAŢA MAMEI ŞI A SURORII LUI NU AI VOIE MĂCAR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...