L-am fotografiat antrenându-se în pădure în echipamentul bogătașilor saudiți!

Publicat: 04/11/2018 | 08:30

Cu mare tam-tam a plecat, de fiecare dată, Victor Pițurcă de la Al Ittihad! Ultima oară s-a ajuns chiar la TAS, unde fostul selecționer al României a câștigat nu mai puțin de două milioane de dolari, bani din contractul pe care arabii nu-l onoraseră. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Cu toate acestea, Pițurcă a rămas în inimile celor din conducerea clubului, care îi cer o a treia ”descălecare”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile cu antrenorul în treningul lui Al Ittihad, alergând, zilele trecute, prin pădurea de la Băneasa. Semn că ar putea reveni pe banca arabilor…

Victor Pițurcă este – rezultatele o spun – un antrenor mare. Criticat uneori pentru decizii privind convocarea ”fixistă” a unor jucători, dar și pentru sistemul de joc fără culoare, fostul selecționer are un bilanț foarte bun, în special la naționale, fie că e vorba de cea mare sau de cea de tineret. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Așa că nu are cum să nu atragă ofertele, multe refuzate, deși contractele erau foarte bănoase. (CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA A RUPT TĂCEREA. CE SPUNE DESPRE VICTOR PIŢURCĂ ŞI CUM L-A CUNOSCUT PE FOSTUL SELECŢIONER AL ECHIPEI NAŢIONALE)

Se anunță, oare, transferul momentului?

Lovitura vine din țările arabe, acolo unde Pițurcă a antrenat ceva timp. Este vorba de Al Ittihad, un club care l-a ”înrolat” pe tehnician de două ori, 2014-2015 și 2015-2016, dar de fiecare dată a plecat de acolo cu scandal. Din cauza banilor, pe care nu i-a primit. Acoperit de clauzele contractuale la care este foarte atent, Pițurcă a câștigat mereu. Ultima dată, 2.000.000 de dolari, la TAS. Și totuși, Pițurcă ar putea reveni lângă șeicii plini de bani, dar și cu năravuri.

Asta pentru că băieții costumați în alb și cu dare de mână i-au propus o revenire spectaculoasă la echipa care vrea titlul! Pițurcă nu a dat un răspuns. Logic. A avut probleme, dar… CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a ”descoperit” pe Victor Pițurcă pe alee, printre copaci, alergând (nu-i o noutate, omul chiar ține la condiția fizică)… în treningul lui Al Ittihad! Se anunță, oare, transferul momentului? Dacă va fi să fie, cu siguranță suma din contract va fi fabuloasă, pentru că fostul selecționer ”știe jocul”. Și, mai mult, nu uită! (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACŢIE A IULIEI PÂRLEA, DUPĂ CE FIUL LUI VICTOR PIŢURCĂ A „ÎNGHESUIT-O“ PE „REGINA INSTA“ ÎN TOALETA DE LA NUBA)

Victor Pițurcă a alergat, în pădure, în echipamentul lu Al Ittihad
Victor Pițurcă a alergat, în pădure, în echipamentul lu Al Ittihad

Cariera de antrenor a lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă se poate mândri cu palmaresul de antrenor. A pregătit Universitatea Craiova, cu care a obținut locul doi în campionat. Apoi a preluat naționala de tineret Under 22 a României, reușind calificarea la Campionatul European din 1998. Performanță care avea să se repete peste 20 de ani, cu Rădoi pe bancă. (Cum câștigi bani rapid) Numit selecționer al echipei naționale, a reușit calificarea la Campionatul European de fotbal din 2000, dar a fost demis în urma unui conflict cu unii jucători importanți, printre care Gheorghe Hagi și Gică Popescu.

A pregătit Steaua București, cu care a obținut un titlu național, în sezonul 2000-2001. Datorită unor divergențe cu patronul clubului, Pițurcă a demisionat în 2002. Doi ani mai târziu, a fost numit din nou selecționer al echipei naționale de fotbal a României, cu care a reușit calificarea la Campionatul European de fotbal din 2008 (la opt ani de la ultima calificare a acesteia la un turneu final), după ce a condus naționala română la prima sa victorie din istorie într-un meci împotriva Olandei. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) La turneul final Euro 2008, echipa antrenată de Pițurcă a făcut parte dintr-o grupă foarte puternică, terminând pe locul al treilea, după două egaluri cu Franța și Italia (0-0 și 1-1) și o înfrângere în fața Olandei (0-2). (CITEȘTE ȘI: CE LOVITURĂ A DAT VICTOR PIŢURCĂ! SUMA URIAŞĂ PE CARE O VA ÎNCASA)

Un parcurs susținut

Preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2010 au început dezastruos pentru naționala condusă de Pițurcă, echipa suferind o înfrângere, 0-3 cu Lituania, și reușind un egal cu Franța și o victorie la limită în Insulele Feroe. După ce primele două meciuri din primăvara lui 2009, contra Serbiei și Austriei, s-au terminat și ele cu două înfrângeri, Pițurcă a fost demis la 9 aprilie 2009.

În iunie 2010, Pițurcă a revenit la Steaua, preluând funcția de manager general. A schimbat din temelii lotul, dar după un început fast de sezon, cu două victorii în două meciuri, a demisionat. La 26 august 2010, Pițurcă a acceptat postul de manager al clubului FC Universitatea Craiova. Pe 11 ianuarie 2011, a fost suspendat de către Consiliul de Administrație al echipei.

Pe 15 iunie 2011, a fost prezentat în funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a României, la Casa Fotbalului. A fost a treia lui numire. Contractul a intrat în vigoare pe 1 iulie 2011. La 16 octombrie 2014, Federația Română de Fotbal și Victor Pițurcă au reziliat, de comun acord, contractul. Pițurcă a ales apoi Ittihad FC, din Arabia Saudită, echipă pe care a antrenat-o în două mandate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...