L-am fotografiat ”în flagrant” pe Razvan Simion! Cunoscutul prezentator de la Antenă i-a jurat iubitei că renunță, dar… EXCLUSIV

Publicat: 09/02/2020 | 09:11

Carismaticul prezentator Răzvan Simion se poate lăuda cu două victorii de proporții, una în plan profesional, iar cealaltă în plan sentimental. În ceea ce privește activitatea profesională, Răzvan Simion face echipă, la Antena 1, cu Dani Oțil, amândoi atrăgând audiențe respectabile cu emisiunea matinală ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Pe de altă parte, în plan sentimental, Răzvan este parte integrantă a unei povești de dragoste care a fost și este intens mediatizată, legătura sa cu Lidia Buble fiind una de notorietate. Fie că este vorba despre admiratorii laturii profesionale a lui Răzvan, fie că discutăm despre cei care de-abia așteaptă ca el și Lidia să ajungă în fața ofițerului de Stare Civilă, prezentatorul de la Antenă a fost și rămâne în centrul atenției. E drept, uneori nu și-ar dori asta, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a fotografiat ”în flagrant” pe Răzvan Simion. Imaginile – prezentate în exclusivitate – spun totul. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION ȘI LIDIA BUBLE S-AU DESPĂRȚIT?! MATINALUL DE LA ANTENA 1 S-A DAT DE GOL: „RELAȚIA NOASTRĂ S-A…”)

Acum câțiva ani, Răzvan Simion părea decis să trăiască sănătos și să renunțe la un viciu plasat în capul listei atunci când este vorba despre sănătatea organismului pe termen lung. Cum în perioada respectivă se dezbătea, intens, o lege împotriva fumatului – ceea ce dădea naștere unor discuții aprinse, la nivel național -, Răzvan Simion a tras… aer în piept și s-a decis să ia taurul de coarne, promițând că va tăia în carne vie. Cu atât mai mult cu cât avusese parte de o experiență de viață care l-a marcat profund.

Unul dintre prietenii săi, fumător cu ”state vechi”, fusese la un pas să treacă în lumea celor drepți, tocmai din cauza țigărilor, iar Răzvan Simion spunea că dorește să se lase de fumat… de frică. Trebuie menționat că această declarație ”de forță” a prezentatorului de la Antena 1 – și un semnal că voința va învinge… dorința de a fuma – era plasată, temporal, în anul 2016. (VEZI ȘI: „IUBITU’ LU’ MAMA”. CU CINE A FOST FOTOGRAFIATĂ LIDIA BUBLE, DUPĂ CE IERI S-A SPUS CĂ S-A DESPĂRȚIT DE RĂZVAN SIMION)

Răzvan Simion i-a promis Lidiei Buble că se lasă. Dar a pus o condiție

În anul următor, invitată într-o emisiune TV, Lidia Buble a ajuns în faza dezvăluirilor și a ”dat din casă” tocmai pe acest subiect. Din mărturisirile vedetei a reieșit că subiectul ”a fuma – a nu mai fuma” a fost unul îndelung dezbătut în cuplu, iar Răzvan s-ar fi decis – încă o dată – să renunțe la țigări, însă doar cu o condiție. E drept că fumătorii trec prin stări cel puțin delicate – uneori irascibile – în momentul în care încearcă să renunțe la acest viciu, iar unii dintre ei (Răzvan Simion, de pildă) caută și un fel de colac de salvare care să îi ajute să treacă peste perioada respectivă.

Potrivit celor declarate de Lidia în respectiva emisiune TV, Răzvan i-a promis că va trata țigările cu indiferență, însă numai dacă una dintre melodiile interpretate de ea va ajunge ”numărul 1”.  (NU RATA: LIDIA BUBLE, FOC ȘI PARĂ, DUPĂ CE S-A SPUS CĂ S-A DESPĂRȚIT DE RĂZVAN SIMION: ”NU O SĂ DAU APĂ LA MOARĂ”)

”De ce am părul aşa? Am trei motive! Unu: pentru că piesa mea a ajuns din nou numărul unu (…) şi atunci mi s-a zbârlit părul. Mai tare mi s-a zbârlit părul când mi-am adus aminte că Răzvan a spus că se lasă de fumat în momentul în care piesa mea ajunge numărul unu. Şi, şi mai tare mi s-a zburlit părul atunci când am ascultat noul single care se va lansa luna viitoare şi se va numi «Eu voi fi» (…) Da, am făcut pariu în momentul în momentul în care am lansat piesa: «Dacă piesa ta ajunge numărul unu, eu mă las de fumat.» Mi-a promis şi el se ţine de cuvânt de obicei. (…)”, a mărturisit frumoasa Lidia Buble în emisiune…

Răzvan Simion către Lidia Bible: ”Dacă piesa ta ajunge numărul unu, eu mă las de fumat”

Obișnuința, a doua natură pentru Răzvan Simion

Lidia Buble l-a prezentat pe Răzvan drept un bărbat care se ține de cuvânt, ”de obicei” și iată că tocmai de la această declarație putem deschide un nou capitol. A promis că se va lăsa de fumat dacă una dintre piesele iubitei sale va ajunge ”numărul 1”, iar această dorință muzicală s-a transformat în realitate. Și, așa după cum a spus Lidia, Răzvan ar fi trebuit să se țină de promisiune. Dar e greu drumul de la vorbă la faptă, chit că Lidia Buble nu se va supăra pe Răzvan Simion pentru că, încă, nu a devenit nefumător.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost, din nou, la locul potrivit și în momentul potrivit, așa că imaginile surprinse de ochiul neiertător al aparatului de fotografiat sunt sugestive. Anul 2020 a început tot cu fumuri de țigară, în ceea ce îl privește pe Răzvan Simion, iar Lidia Buble va trebuie să încerce altceva pentru a-și convinge partenerul de viață să se țină de promisiune și să ducă o viață 100% sănătoasă. (VEZI ȘI: CUM A REACȚIONAT FOSTA SOȚIE A LUI RĂZVAN SIMION DUPĂ CE S-A ANUNȚAT DESPĂRȚIREA „MATINALULUI” DE LA ANTENA 1 DE LIDIA BUBLE)

Răzvan Simion nu s-a lăsat, încă, de fumat

Răzvan Simion trage cu poftă din țigară, ceea ce înseamnă că încă se află în faza în care ar dori să se lase, dar obișnuința este o a doua natură. Nu știm dacă totul ține de voință, neapărat, sau pur și simplu de plăcerea cotidiană de a scoate țigara din pachet și de a o duce la gură, aprinzând-o, tacticos, și trăgând fumul în piept. Dar este evident că ”hotărârea” din 2016 și promisiunea făcută Lidiei Buble în 2017 sunt, încă, departe de a deveni realitate. Privilegiat din punct de vedere profesional – acolo unde nimeni nu-i poate contesta calitățile care l-au transformat în vedetă media –  și sentimental, fiind suflet-pereche al senzualei Lidia și oferind imaginea unui cuplu redutabil, Răzvan Simion poate fi ”iertat”, în ultimă instanță, dacă nu pune piciorul în prag și în ceea ce privește țigările atât de blamate. (NU RATA: RĂZVAN SIMION, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-A ANUNȚAT CĂ S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE)

Răzvan Simion trage cu sete din țigară

Nu numai Răzvan a pus condiții. Tatăl Lidiei Buble a trasat câteva puncte de reper

Tatăl Lidiei Buble este pastor penticostal, iar viitorul ”ginere” Răzvan Simion a primit un fel de ”foaie de parcurs” din partea acestuia. Fanii s-au întrebat, în repetate rânduri, de ce nu au ajuns, încă, Lidia și Răzvan în fața altarului, iar informațiile apărute în mass-media au oferit imaginea de ansamblu. Tatăl Lidiei i-ar fi pus unele condiții lui Răzvan Simion, potrivit playtech.ro. ”Matinalul” ar trebui să citească Biblia, să participe la slujbe și… să renunțe la religia ortodoxă. Ceea ce, să recunoaștem, nu este un demers facil. Acum rămâne de văzut dacă acesta va îndeplini condițiile puse de tatăl Lidiei Buble, cu atât mai mult cu cât cel puțin a treia condiție este una care poate fi îndeplinită, eventual, după un lung și destul de complicat dialog interior.

Acum ceva timp, Lidia Buble a mărturisit că nu l-a dus la ea acasă pe Răzvan, iar ”marea întâlnire” nici nu se va întâmpla prea curând. Părinții Lidiei Buble sunt de acord să cunoască iubita sau iubitul fiecăruia dintre copiii lor doar atunci când aceștia se decid să facă pasul cel mare, căsătoria. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION A DIVORŢAT DE SOŢIE, IAR ACUM LIDIA BUBLE A DAT CĂRŢILE PE FAŢĂ)

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin.

Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care avem de gând să întemeiem o familie”, a mărturisit Lidia Buble. (VEZI AICI: RĂZVAN SIMION ŞI DANI OŢIL, DESPRE MASAJUL THAILANDEZ)

Lidia Buble: ”Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta”

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au cunoscut la sala de sport

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia – sufletul-pereche – este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes… pe toate planurile.

Radu – fostul iubit al Lidiei Buble – apăruse în postura de manechin în diverse prezentări de modă sau reclame pentru unele branduri vestimentare din România. Mai mult, lucrase la sala de sport cu Bianca Drăgușanu și apăruse în câteva videoclipuri, alături de Elena Gheorghe sau trupa Heaven. De altfel, tot la sala de sport a cunoscut-o și pe Lidia, iar povestea de dragoste s-a înfiripat rapid. Numai că nu a durat prea mult, fiindcă Lidia l-a cunoscut… pe Răzvan Simion, iar Radu a rămas de domeniul trecutului. (NU RATA: RĂZVAN SIMION, PRIMA DECLARAŢIE DUPĂ CE A DIVORŢAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...