L-am găsit! Ce apare pe pagina de Facebook a lui Vasile Cvasnei, concurentul de la Chefi la Cuțite care a mărturisit că jupuia și dădea foc la pisici, imagini difuzate de Antena 1 în prime-time

Publicat: 31/10/2019 | 09:33
L-am găsit! Ce apare pe pagina de Facebook a lui Vasile Cvasnei, concurentul de la Chefi la Cuțite care a mărturisit că jupuia și dădea foc la pisici, imagini difuzate de Antena 1 în prime-time

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” din 28 octombrie a provocat un scandal uriaș în spațiul public. În centrul atenției s-a aflat unul dintre concurenți, Vasile (Vasea) Cvasnei din Republica Moldova. Acesta i-a luat prin surprindere și oripilat pe chefi și telespectatori, declarând, senin, că obișnuia să jupoaie pisici și să le dea foc. 

Bineînțeles, postul Antena 1 a primit critici nenumărate din cauza faptul că s-a permis difuzarea unei asemenea declarații, reprezentanții postului susținând că s-a dorit aducerea în atenției publice a unui subiect de interes, fiind vorba, practic, de un demers jurnalistic.

Pagina de Facebook a lui Vasile (Vasea) Cvasnei din Republica Moldova există, însă postările sale sunt rare. Ultima datează din tata de 8 octombrie 2018, fiind – de fapt – o trimitere către ”Chefi la Cuțite”, sezonul 5. Penultima postate a lui Vasile Cvasnei datează tocmai din anul 2017 – 9 noimebrie -, iar acesta și-a modificat statusul și a scris doar ”Cum trece timpul”.

 

”…le dădeam foc apoi”

Vasile Cvasnei – concurent din Republica Moldova – a povestit că a crescut câini de vănătoare pentru a-l ajuta în timpul partidelor: „Dacă prindeau o pisică, le dădeam voie să se joace cu ea. Fiind foarte enervat pe ele, pentru că erau foarte multe şi intrau în gospodăria noastră şi stricau tot ce era pe acolo, le trăgeam o mamă de bătaie, după asta le scoteam în afara ogrăzii şi le jupuiam şi mă uitam ce au mâncat, ce nu au mâncat, şi le dădeam foc apoi. Făceam asta ca să nu polueze aerul, pentru că pisica face un miros neplăcut. În timp ce le ardeam, era un singur miros neplăcut, de carne coaptă“.

 

Citește și...