La 60 de ani, Jupânul Ilfovului a apărut cu scutecele după el la plajă! Ea e „șefica” omului care jonglează cu bugete de sute de milioane €

Publicat: 02/07/2019 | 22:43

În ciuda gurilor rele, care prevesteau că relația lui Marian Petrache cu Ramona nu o să dureze, din cauza diferenței de vârstă, flacăra iubirii dintre cei doi arde mai intens ca niciodată. În această vară, sărbătoresc patru ani de relație, dar și de căsnicie. Mai mult decât atât, au și un rod al dragostei, o fetiță de nici un an. (Citește și: Detaliul care a trădat-o. Cum îl înfierbântă soţia tinerică pe ”jupânul” Ilfovului)

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, i-a întâlnit pe soții Petrache, împreună cu cel mai nou membru al familiei lor, la mare. La 60 de ani, Jupânul Ilfovului a apărut cu scutecele după el la plajă. Astfel am cunoscut-o și noi pe „șefica” omului care jonglează cu bugete de sute de milioane de euro. Chiar dacă nu este un tătic la prima tinerețe, Marian Petrache dă dovadă de mare devotament când vine vorba de fetiță și se implică la fel de mult ca soția lui.

Răsfățata familiei

Micuța este răsfățata familiei și se bucură de toată atenția părinților. Odată sosiți pe plajă, Marian Petrache a luat fetița în brațe, iar Ramona a avut grijă să îi aplice cremă de protecție solară, pe față și pe corp. Apoi s-au retras, cu toții, pe sezlong, la umbră, feriți de razele soarelui.  (Citește și: Această tânără și-a pus costumul de baie invers, dar nu și-a dat seama. Cum a apărut pe plajă: turiștii au început să râdă în hohote)

Ea este „șefica” omului care jonglează cu bugete de sute de milioane €

Marian și Ramona Petrache s-au căsătorit în vara lui 2015

Marian Petrache se află la a doua căsătorie, având încă doi copii din cea anterioară. Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov nu a stat prea mult pe gânduri înainte să o ceară pe Ramona de soţie, în vara lui 2015. La nunta celor doi, oficiată în mare secret, Ramona nu a purtat clasica rochie albă, ci a fost mai degrabă o mireasă în mov. Klaus Iohannis, deşi apropiat al şefului de la CJ Ilfov, nu a reuşit să ajungă la petrecere.

Șeful Consiliului Județean Ilfov și focoasa brunetă au demonstrat, de-a lungul timpului, că au spirit de echipă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, i-a fotografiat, în urmă cu trei ani, la aproape un an de la căsătoria lor, în timp ce ieșeau dintr-un restaurant de renume din nordul Capitalei, ca doi îndrăgostiți. (Citește și: A apărut la plajă cu iubițelul bodyguard + trabuc Toscanello, un Hublot și costum de baie-plasă)

Ramona avea o punguţă de la un brand specializat în lenjerie intimă, care conținea desuuri de culoare roz. În asorteu cu aceeaşi nuanţă pe care o purta şi şeful de la CJ Ilfov, în momentul în care şi-a scos mai tânăra soţie în oraş. Cei doi se ţineau de mână şi păreau să-şi acorde unul altuia o atenţie deosebită. Însă, mai multe detalii și imagini puteti vedea AICI.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)