„La naiba!” Să vezi și să nu crezi: Cum a fost surprins Mircea Solcanu, într-o piață din Constanța

Autor:
Publicat: 25/08/2020 | 17:18
„La naiba!” Să vezi și să nu crezi: Cum a fost surprins Mircea Solcanu, într-o piață din Constanța

Cândva era unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, însă timpul a trecut, iar el a dispărut complet din lumina reflectoarelor. Este vorba despre nimeni altul decât Mircea Solcanu, cel cunoscut pentru replica „La naiba”.

Mircea Solcanu a renunțat la televiziune în urmă cu aproape un deceniu. Fostul coleg al lui Cabral și moderatorul Poveștirilor de Noapte de la Media Pro a creat controverse în mass-media, după ce a făcut acuzații sumbre la adresa unor părinți al căror copil a fost mâncat de câini în anul 2013. De atunci, comentariile făcute l-au costat întrgul lco de muncă, ieșind definitv din lumina reflectoarelor.

NU RATA – POVESTEA TULBURĂTOARE A BĂTRÂNULUI DIN IMAGINE. MIRCEA SOLCANU L-A FOTOGRAFIAT ÎN TREN

Mircea Solcanu nu mai cochetează demult cu televiziunea și nici nu mai este recunoscut pe stradă, iar dacă se întâmplă acest lucru, cu siguranță oamenii nu mai „sar pe el”, ca în alte dăți.

Recent, potrivit replicaonline.ro, Mircea Solcanu a fost surprins ca un oarecare, în Piața Ovidiu, în timp ce…savura o shaorma! Relaxat, îmbrăcat sport și extrem de detașat de faptul că erau numeroși oameni în jurul său, Mircea Solcanu și-a savurat preparatul în liniște, după care a plecat.

„La naiba!” Să vezi și să nu crezi: Cum a fost surprins Mircea Solcanu, într-o piață din Constanța

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV

Mircea Solcanu era, la începutul anilor 2000, una dintre cele mai simpatizate vedete PRO TV, însă prezentatorul Poveștirilor de noapte a rămas fără job după ce a avut nefericita inspirație să facă un comentariu care a scandalizat multă lume la vremea respectivă. Mircea Solcanu i-a acuzat pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel, folosind termeni foarte duri, fapt care l-a costat locul de muncă.

CITEȘTE ȘI – ÎL MAI ȘTII PE MIRCEA SOLCANU?! A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER ȘI.. CUM ARATĂ ACUM, LA 5 ANI DUPĂ CE A FOST CONCEDIAT DE LA PRO TV

În paralel, acesta s-a dedicat şi proiectelor de voluntariat, fostul prezentator TV activând în zona apărării drepturilor animalelor.