La șase ani după ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, Eva Kent a făcut un anunțul

Publicat: 18/05/2019 | 21:11

La șase ani după ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, Eva Kent a făcut un anunț senzațional!

Cu toate că s-a retras din lumina reflectoarelor, Eva Kent, fosta asistentă a lui Dan Capatos, continuă să facă senzație. La șase ani după ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, Eva Kent a făcut un anunț senzațional! Starleta  va fi invitată la emisiunea ”Ciao Darwin”, difuzată de postul italian de televiziune Mediaset. Românca urmează să apară în cel de-al optulea sezon al show-ului care a făcut celebru brandul ”mama natură” vinerea viitoare. (CITEȘTE ȘI: CEA MAI EROTICĂ ASISTENTĂ TV DIN ROMÂNIA, EVA KENT, A AJUNS DE NERECUNOSCUT! A SLĂBIT ȘI…)

”Salut, prieteni. Vă invit să aruncați o privire la următoarea ediție și ultima din Ciao Darwin, vineri, pe 24 mai, acolo unde am fost invitată. Mă bucur să iau parte la această aventură, unică în felul ei, plină de amuzament și surprize”, a scris Eva Kent pe contul ei de socializare, într-un mesaj postat în limba italiană.

Eva Kent a jucat în filme pentru adulți

Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, este din Turnu Severin şi a devenit cunoscută după ce a jucat în filme pentru adulţi. A acceptat să joace după ce l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină impresar în timpul unei vacanţe în Italia. Acesta a sfătuit-o să accepte roluri în astfel de filme, oferindu-i suma de 6.500 de euro. Oana şi-a luat numele de scenă Eva Kent şi a semnat rapid un contract cu o agenţie din Ungaria. Apoi, vedeta a revenit în România, a ajuns asistenta lui Dan Capatos la ”Un show păcătos” și, după ce a cunoscut celebritatea și s-a iubit cu fiul unui milionar, a plecat înapoi în Italia, loc în care lucrează ca model. (VEZI ȘI: EVA KENT, TRANSFORMARE INIMAGINABILĂ! CUM ARATĂ FOSTA ASISTENTĂ A LUI CAPATOS, LA 9 ANI DUPĂ CE A FOST CONCEDIATĂ!)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020