La șase luni de la dispariția Luizei, familia tinerei a primit o nouă scrisoare

Autor: A.N.
Publicat: 14/10/2019 | 19:36
La șase luni de la dispariția Luizei, familia tinerei a primit o nouă scrisoare

La șase luni de la dispariția Luizei, familia tinerei a primit o nouă scrisoare. 

Scrisoarea primită este adresată bunicului şi a fost trimisă prin postă. În scrisoare apar mai multe informaţii despre „Femeia în roşu”, persoana care a fost filmată în apropierea Luizei Melencu, înainte ca fata să urce în mașina lui Dincă. ”În cazul *Femeia în roşu* nu aţi aflat nimic. Daţi-mi voie să vă zic din sursă sigură că această doamnă are o fată”, sunt cuvintele scrise la începutul scrisorii. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI, DESPRE PRESUPUSELE CRIME DIN CARACAL: “LĂSAŢI-MĂ TREI ORE CU GHEORGHE DINCĂ ŞI AFLU TOT ADEVĂRUL”)

„Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu ştiu ce să mai cred. E ceva… nu ştim ce să mai credem, după cine să ne mai luăm. Noi avem impresia că toate sunt false. În primul rând, azi e data de 14, astăzi Luiza face şase luni de când a plecat. Un răspuns concret nu avem. Toate autorităţile merg pe o singură pistă, asta e cel mai dureros. Părerea mea este că Luiza nu este moarte. Pe altă pistă nu se merge… O să se muşamalizeze cât de curând, părerea mea”, a declarat mama Luizei Melencu pentru „Acces Direct”.

Au avut loc noi audieri

Noi audieri au avut loc, luni, la sediul IGPR, în cazul Caracal, fiind chemat un medic care a efectuat expertiza antropologică. Avocații familiilor Măceșanu și Melencu au vrut să știe dacă din resturile găsite în curtea lui Gheorghe Dincă se poate reconstitui, antropologic, un schelet uman. Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familiei Luizei Melencu, a declarat că luni a fost audiat unul dintre specialiștii care au făcut expertiza antropologică. (VEZI ȘI: ÎNFIORĂTOR! LA CE PERVERSIUNI A SUPUS-O GHEORGHE DINCĂ PE ALEXANDRA. AU FOST GĂSITE FIRE DE PĂR, LICHID SEMINAL ȘI..)

„Nu am înțeles de ce au chemat numai unul din medici. De asemenea, a fost chemat și expertul care a făcut expertizele ADN pentru ambele situații (pentru Luiza și pentru Alexandra – n.r.). Un lucru foarte important, au făcut audierile concomitent, în același moment, pentru a nu putea să asist la ambele. (…) Un joc de-a v-ați ascunselea, vă spuneam, de-a alba-neagră, astfel încât să nu putem participa, să nu putem pune întrebări.

La una din audieri, privind expertiză ADN, am pus întrebări, mi-au respins toate întrebările, au fost niște întrebări, niște tamatici pe care le-a făcut colegul meu, a pus întrebările, dar într-un mod mai mult ironic, față de expert, procurorul a întrebat (…) Și doamna nu a marjat la aceste chestiuni, nu a spus nici că sunt ilare, a răspuns așa cum a știut, nu a marjat pe ironiile și pe ceea ce sugestiona procurorul pentru a aduce în derizoriu persoană avocatului, respectiv domnul Moldovean, sau întrebările puse de domnia să, erau undeva scrise”, a spus Tonel Pop.

Citește și...