Larisa, dezvăluiri intime despre Adrian, aflat în casa de la “Puterea dragostei”: “Îl aștept ca să…”

Publicat: 10/03/2019 | 14:25

Larisa de la “Puterea dragostei” a făcut declarații incitante despre bărbatul care i-a cucerit inima. Aflat în casa cunoscutei emisiuni de la Kanal D, iar ea, afară din show… relația dintre Adrian și blondina sexy se află într-un test, pe care amândoi speră să-l treacă cu brio.

Citește și: Bianca de la ”Puterea Dragostei” este dependentă de vibrator? Cine a dat-o de gol

Larisa de la “Puterea dragostei” a spus că își dorește să facă amor cu Adrian

Larisa, fostă concurentă a emisiunii prezentată de Andreea Mantea a dezvăluit în cadrul unui interviu că își dorește enorm să se întoarcă în casa de la “Puterea dragostei”. Mai mult, blonda a subliniat că va duce relația pe care o are cu Adrian la celălalt nivel… cel intim, chiar dacă sunt filmați de camerele instalate peste tot.

Relația dintre Larisa de la ”Pueterea Dragostei” și actualul concurent din reality-show-ul prezentat de Andreea mantea, Adrioan, este, deja, un lucru cert, amândoi recunoscând că formează un cuplu și că doar regulile emisiunii îi împiedică să fie, fizic, lipiți unul de celălalt.

Da, sentimentele mele au devenit foarte profunde pentru Adrian. Vreau să formez un cuplu cu el. De fapt, deja putem vorbi despre un cuplu între mine și el, chiar dacă Adrian este în casa de la «Puterea Dragostei». Dacă ajung acolo, nici nu va mai fi loc de discuții, noi vom fi împreună și în fața camerelor de luat vederi. Dacă nu mă voi întoarce acolo, îl voi aștepta, abia aștept să văd ce îmi va aduce viitorul alături de el, a dezvăluit Larisa de la “Puterea dragostei”.

Citește și:  Viorela de la ”Puterea Dragostei” este însărcinată? Ce a declarat după ce a fost descalificată

Ea visează la viitorul frumos pe care îl va contrui împreună cu Adrian, care… de dorul iubitei sale încearcă să părăsească show-ul care rulează la Kanal D.

Nu, nu am făcut, până acum, dragoste cu Adrian. Îl aștept ca să împărtășim și asemenea momente, acasă. E normal să se întâmple și așa ceva, mai ales că suntem un cuplu, cred că e natural să vină și acel moment.

Îl vreau lângă mine, de aceea tot sper că mă voi întoarce acolo. Din  ceea ce văd, el se chinuiește să iasă din casă, să se întoarcă la mine. Dar, oricum ar fi, noi vom avea răbdare și vom vedea în ce se va transforma relația pe care o avem, a declarat Larisa, fostă concurentă a îndrăgitei emisiuni, potrivit wowbiz.ro.

Iubitul Larisei a mărturisit că își dorește ca ea să se întoarcă în casa “Puterea dragostei” și a făcut un apel la susținătorii și prietenii lor să voteze revenirea acesteia în show.

O aștept pe Larisa în casa «Puterea Dragostei». Îmi este extrem de dor de ea și de toate conversațiile pe care le aveam față în față. Eu fac tot posibilul ca Larisa sa se întoarcă în casa și pun pe toată lumea să o voteze. Nu am cu cine discuta aici, vreau sa port discuții inteligente. Și, da! Vreau sa formez un cuplu cu ea. Vreau să o iubesc foarte mult pe femeia asta. Votați Larisa!, a spus iubitul Larisei aflat încă în casa show-ului “Puterea dragostei”.

Citește și...