Lasă politica pentru lumea filmului?! Elena Udrea, ofertată ca să apară într-un serial

Publicat: 29/05/2018 | 08:57

Deși e plecată de câteva luni bune peste hotare și a mărturisit în repetate rânduri că îi e dor de România și de prietenii de aici, Elena Udrea a primit o ofertă de nerefuzat din partea oficialilor de la Netflix. Aceștia vor să facă un serial cu fostul ministru al Turismului, iar dacă lucrurile merg în direcția bună pentru vedeta româncă, aceasta ar putea deveni milionară în dolari.

Citește și: Surpriză! Ce naționalitate va avea copilul Elenei Udrea

Dezvăluirea care aruncă lumea politicii din România în aer a fost făcută chiar de Elena Udrea în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului nu a fost de acord să fie fotografiată. Și, nu, motivul nu este pentru că sarcina e destul de evoluată și nu vrea să apară cu burtica de gravidă, ci pentru că, a spus ea: „am mulţi prieteni în presa din România care m-au rugat să facă aici interviuri și poze, iar pe ei i-am refuzat și acum s-ar supăra”.

„Netflix îmi dă un milion de dolari ca să facă un serial cu mine! Nu, am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare și mai interesant că sunt aici. Mă gândeam ce interesant ar fi când intru eu în direct la televiziune, sunt în pantaloni scurţi, în papuci, dar în sus sunt îmbrăcată de birou.

Da, da, aranjată, dar eu sunt, de fapt, desculţă.

Da, da, dacă se finalizează discuţiile. A venit o doamnă la mine de la Londra să discute. Mi s-a părut foarte interesant. Ba da! În dolari (n.r.: a vorbit să fie plătită)”, a declarat Elena Udrea pentru premium.gsp.ro.

Elena Udrea, plan de rezervă dacă nu va deveni actriță

„Dacă n-am succes în afaceri o să scriu o carte să câștig bani. Depinde de cum voi negocia. Eu tot timpul am spus că trebuie să scriu o carte despre viaţa mea. Acum, am zis că e prea puţin, mai bine fac un film. Am zis că dacă tot nu știu din ce să fac bani, că deocamdată nu am habar dacă sunt om de afaceri sau nu. Idei am, dar nu sunt genul să mă duc să bat la uși. Să stau o săptămână să insist. Să-l găsesc pe ăla să-mi dea preţul pe banane. Vinzi sau nu vinzi? Dacă nu am succes în afaceri, o să scriu o carte să câștig bani.

Habar n-am. Cred că ar fi o carte. 90 la sută din cartea aia ar fi wow! Fabulos. Ce am trăit eu. Nu știu care ar fi cel mai important., a mai spus fostul ministru al Turismului în cadrul aceluiași interviu.

Elena Udrea, afacere în Costa Rica

Fosta blondă de la Cotroceni și-ar dori să aibă o companie care să exporte fructe exotice.

„Da, m-am gândit la export de fructe. Dar e foarte greu. Aici sunt  producătorii. Când mă mai plimb așa, mai fac o poză. Mai văd banane, mango pică pe stradă aici. Mango sunt ca la noi dudele. Primăvara e plin de mango pe străzi. Papaya. Ananasul e foarte  bun. Dar merge foarte încet treaba cu afacerea. Plus că ei au marii exportatori de banane. Dole, spre exemplu.

Bine, ce produc ei aici e foarte scump. Cafea…Dacă te gândești să imporţi ceva, că m-am gândit la început la asta, când ajungi să plătești taxele vamale constaţi că n-ai cum să faci faţă.

Mari (n.r.: taxele). Undeva la 80 la sută. Orice vrei să aduci aici, după ce le treci prin vamă se dublează preţul. Dacă faci o comparaţie cât te costă coșul cu care te duci la market să-ţi faci cumpărăturile, aici e minimum dublu faţă de România. Dacă te gândești la comerţ, singura variantă este să exporţi ceva. În relaţia cu România, Costa Rica a exportat anul trecut un milion și ceva de tone de banane.”, a mai povestit vedeta.

În vârstă de 44 de ani, Elena Udrea este convinsă că se va întoarce în țară și acesta e motivul pentru care, deocamdată, nu demarează acțiunile ca să își deschidă afacerea cu fructe exotice.

„Nu, doar m-am interesat de proceduri. Acum, stau să văd și ce se  întâmplă. Nu are rost să mă apuc să fac, când sigur mă voi întoarce.”, a spus Elena Udrea.

Citește și: Elena Udrea se mărită cu Adrian Alexandrov! Anunțul a fost făcut chiar de viitoarea mămică: “Mă căsătoresc cu tatăl copilului“

Elena Udrea e logodită cu Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.