Laura Cosoi, despre întâlnirea dintre cele două fiice ale sale! Cum a reacționat Rita când și-a cunoscut sora

Autor:
Publicat: 01/09/2020 | 20:38

Recent, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume încă o fetiță, pe care a numit-o Vera. Din data de 15 august familia actriței număra patru membri. Laura Cosoi a povestit că s-a temut de cum va reacționa Rita, fetița ei de doi ani atunci când își va întâlni sora.

Laura Cosoi a dezvăluit pe blogul personal că s-a temut de reacția Ritei. Actrița și soțul acesteia au încercat să îi explice, cu mult timp înainte, celei mici că va avea o soră și a încercat să o obișnuiască cu ideea. Vedeta a povestit toți pașii pe care i-a făcut pe blogul personal. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI A NĂSCUT! VEDETA A DEVENIT MĂMICĂ PENTRU A DOUA OARĂ. PRIMELE IMAGINI CU MICUȚA VERA)

 „A fost un eveniment pregătit luni la rând, cu răbdare, discursuri pe înțelesul unui copil de doi ani și strategii de a o implica. După ce s-a confirmat sarcina și a început să avanseze, am încercat să o pregătim pe Rita pentru venirea pe lume a Verei. La început eram cam sceptici, gândindu-ne că e prea mică și nu înțelege. Surprinzător însă, pricepea mai mult decât ne-am așteptat: știa că sora ei e în burtică la mami, o mângâia, punea urechea să asculte ce face ea acolo, iar uneori voia să-i dea să mănânce prin buric”, a scris Laura Cosoi pe blogul său.

Cum a reacționar Rita?

Laura Cosoi a fost surprinsă de cât de multe lucruri a înțeles fiica ei de numai doi ani. Rita a așteptat-o pe Vera și s-a bucurat când în sfârșit a întâlnit-o. (VEZI ȘI: LAURA COSOI, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A DEVENIT MĂMICĂ PENTRU A DOUA OARĂ! „A VENIT PE LUMEA MINUNEA NOASTRĂ…”)

Sosirea acasă a Verei cred că era pentru Rita ca un fel de idee care nu se mai concretiza. Și, în sfârșit, a venit și ziua cea mare, când m-am externat și Cosmin a venit să ne ia acasă! Însă înainte de asta, i-a explicat Ritei că merge la spital să le ia pe mami și Vera și ea a înțeles, cum, de altfel, a acceptat fără să plângă și cele două zile de absență a mea de acasă. A priceput că mami are o treabă importantă de făcut și și-a văzut de ale ei.

Primul lucru pe care l-a observat a fost pătuțul, pe care îl pusesem în sufragerie, de bun venit, apoi a văzut-o pe ea. A fost și amuzant și foarte emoționant acel moment. Rita a fost pur și simplu cuceritoare! Cu toate pregătirile noastre, a fost surprinsă.”, a mai mărturisit Laura Cosoi.