Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a aflat că Anamaria Prodan a ajuns la spital

Publicat: 02/11/2018 | 08:55

Laurențiu Reghecampf a recționat imediat după ce a aflat că Anamaria Prodan a fost internată de urgență. Soția sa a ajuns la spital încercase să akimgă singură la clinică, numai că a avut dureri foarte mari și a apelat numărul de urgență 112. A fost preluată de o echipă medicală și transportată, imediat, la spital, acolo unde pacienta a fost stabilizată.

Conform informațiilor wowbiz.ro, Anamaria Prodan era foarte slăbită și transfigurată. Aproape de nerecunoscut.

„Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură şi nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din maşină personală! Era transfigurată. Arăta cumplit. Era slăbită şi de nerecunoscut, cu părul despletit şi în trening de casă! Nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a făcut rău, s-a speriat şi a sunat la 112. Avea tensiunea foarte mare şi abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat şi a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea şi apoi să o stabilizeze”au declarat surse de la Spitalul de Urgentă din Capitală, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, INTERNATĂ LA URGENȚE! A SUNAT LA 112 ȘI MEDICII AU GĂSIT-O ÎNTR-O STARE DEPLORABILĂ: „ERA TRANSFIGURATĂ…”

Anamaria Prodan, internată de urgență! Laurențiu Reghecampf, reacție rapidă

Vestea că Anamaria Prodan a fost internată de urgență l-a găsit pe Reghe ”la datorie”, în Emirate, acolo unde este antrenor al echipei Al Wahda. S-a panicat imediat cum a auzit ce s-a întâmplat cu Anamaria, iar persoane din anturajul familiei au declarat că s-a interesat, rapid, care este primul zbor către România și l-a lăsat pe secundul său să conducă antrenamentele. Reghe s-a liniștit abia după ce a vorbit cu Anamaria la telefon.

La scurt timp de la aflarea vestii că impresara se confruntă din nou cu mari de sănătate, soţul ei a intrat în panică! Aflat în Emirate, unde o antrenează pe Al Wahda, Reghe a fost extrem de neliniştit până a reuşit să ia legătură cu partenera lui de viaţă.

“In clipa în care a primit un telefon din România şi i s-a spus că Anamaria Prodan a ajuns la spital, Laur a fost terminat! Imediat, s-a interesat de primul zbor spre ţara şi l-a lăsat pe secundul sau să conducă antrenamentele echipei! Nu ştia ce să mai facă şi pe cine să mai întrebe de situaţia medicală a soţiei. Doar atunci când a luat legătura cu ea, s-a mai liniştit! În plus, agenta FIFA i-a spus că nu este cazul să se întoarcă în Bucureşti, pentru că starea sa este stabilă şi va mai rămâne la clinică doar o zi”, au dezvăluit persoane apropiate familiei.

CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST INTERNATĂ DE URGENȚĂ LA SPITAL: “SUNT FRAGILĂ CA O BOMBĂ“