Acasă » Cancan » Laurette l-a băgat în datorii pe atacantul lui Dinamo sau… Poartă un fake de 30.000 de euro la mână?!

Laurette l-a băgat în datorii pe atacantul lui Dinamo sau… Poartă un fake de 30.000 de euro la mână?!

De: Alina Nistor 20/01/2021 | 21:51

După episodul controversat din jacuzzi, Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye. Iar, acum, CANCAN.RO a obținut imagini de ultimă oră cu mulatra, în miezul zilei! Detaliile din fotografii, însă, ridică semne de întrebare.

Zilele trecute, Laurette s-a echipat corespunzător și a ieșit în oraș să-și rezolve treburile. Îmbrăcată casual, cu o bluză neagră, o pereche de jeanși rupți, cizme, o geacă din blană artificială, geantă și ochelari de soare, mulatra s-a urcat la volanul bolidului ei de lux și a dat fuga în Pipera.

Laurette a fost să își facă niște acte lângă Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. A stat câteva minute la coadă, timp în care a schimbat câteva vorbe cu cei care așteptau, la rândul lor, să plătească taxe sau să depună niște acte. După ce și-a rezolvat treaba, Laurette s-a îndreptat spre mașina parcată la câțiva metri distanță. Pe lângă prezența ei exotică, un alt detaliu a ieșit în evidență.

Laurette, pe străzile din Capitală cu un ceas în valoare de 30.000 de euro sau cu un fake?!

Pe mâna stângă, cunoscutul model poartă un superb ceas Audemars Piguet, care – în cazul în care este veritabil – ajunge să valoreze aproximativ 30.000 de euro. În acest context, o singură întrebare stă pe buzele tuturor… Bijuteria este un cadou din partea ”viitorului” soț sau… vorbim despre un fake pe care-l poartă cu ”mândrie” pe străzile din Capitală?

Iar dacă vorbim despre un ceas veritabil, atunci mulatra l-ar fi băgat la datorii pe senegalez, mai ales că de curând, șefii de la Dinamo i-au micșorat acestuia salariul. Iubirea, însă… se pare că nu are preț! (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL LUI LAURETTE S-A RECĂSĂTORIT DUPĂ GRATII)

Laurette poartă un ceas Audemars Piguet sau un fake de excepție?

Laurette și senegalezul, show incendiar în jacuzzi

Laurette, o prietenă de-ale sale și Magaye Gueye, fotbalistul transferat în toamnă la Dinamo, au fost protagoniștii unui adevărat spectacol. Cei trei și-au făcut bagajele și au dat o fugă la munte să respire aer proaspăt.

Într-una dintre seri, aceștia au decis să rămână la hotelul în care erau cazați și să se relaxeze în jacuzzi. Pus pe șotii, în timp ce le servea cu șampanie, senegalezul le-a îndemnat pe cele două prietene să-și arate formele în toată splendoarea lor. Iar fetele s-au conformat pe loc. (VEZI ȘI: LAURETTE A IEȘIT PE STRADĂ ÎNTR-UN MAIEU NEGRU, CU VEDERE LA BUST)

Ulterior, însă, fotbalistul a reușit să-și pună pe toată lumea în cap, după ce a făcut afirmații șocante din seara incendiară petrecută în jacuzzi.

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p… de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt c&^%ele mele, ai văzut? Îmi bag p…! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, spune el în filmulețul pe care prosport.ro l-a prezentat în exclusivitate.

Laurette și senegalezul, show incendiar în jacuzzi

Laurette a sărit în apărarea fotbalistului!

Laurette l-a apărat pe fotbalistul de la Dinamo, despre care spune că „a glumit” în materialul video în care a petrecut cu ea și o altă domnișoară în jacuzzi, la Poiana Brașov.

„După cum se vede, ne-am distrat! Băiatul acesta n-ar trebui să fie dat afară din țară, am auzit ce a spus Florentin Petre. E cam răutăcios, fiecare om face ce vrea în viața lui privată. Eram la distracție și făceam o glumă. Nu înseamnă că a vorbit și serios. Nu mă interesează ce vorbește lumea! Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?

Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un foarte bun fotbalist, eu știu situația lui de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem demult, eu îl cunosc înainte să vină în București. Știu prin ce a trecut.

Au fost momente foarte grele, dar l-am susținut așa cum am putut mai bine. Eu am vrut să-i fac lui o surpriză. Am plecat la munte împreună cu mai mulți prieteni. Am stat afară la un hotel la Poiana Brașov, în piscină. Când oamenii mai beau un pahar cu vin, e posibil să mai scape o vorbă, două. Dar asta nu înseamnă că el nu-și face datoria la Dinamo.

Filmulețul acela cred că are două luni de zile și eu știu foarte bine la cine l-a trimis. Persoana respectivă îl amenință acum pe Magaye cu niște lucruri și de aceea a ajuns materialul video în spațiul public. Noi nu i-am făcut rău, i-am făcut bine (n.n. râde). Eu sunt în relații bune cu Magaye, atât pot să spun”, a spus Laurette Atindehou, la ProSport Live.

Laurette, cerută în căsătorie de Magaye Gueye

”Marele eveniment” a avut loc în restaurantul unui hotel de lux din Poiana Brașov. Jucătorul lui Dinamo a luat-o de mână pe sexoasa mulatră și i-a adresat marea întrebare: ”Do you want to marry me?” (n.r. Vrei să te măriți cu mine).

Fără ezitare, Laurette a răspuns cu un ”Da!” extrem de hotărât. Cum aveau și martori la momentul surprinzător, Laurette și Magaye Gueye i-au cerut celui care filma să păstreze videoul ca dovadă a cererii fotbalistului.

Laurette, cerută în căsătorie de Magaye Gueye

Laurette, colaborare muzicală cu Tzancă Uraganu

Laurette a luat o decizie radicală! Mulatra a hotărât să se axeze mai mult pe viața profesională și a muncit pe brânci în ultima vreme. Iar sacrificiile ei sunt pe cale să fie răsplătite. Și asta pentru că Laurette a lansat o piesă nou-nouță. Nu singură, însă, ci în colaborare cu nimeni altul decât… Tzancă Uraganu.

Manelistul a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Laurette, pentru că i s-a părut că stilul mulatrei s-ar plia de minune cu noua piesă. La filmările videoclipului, vedeta a mărturisit că s-a distrat copios. Cei doi au fost surprinși în ipostaze incendiare, iar toată lumea așteaptă cu sufletul la gură marea colaborare.

”Mă ocup de cariera mea muzicală pentru că mă implic foarte mult. Săptămâna viitoare lansez o piesă cu Tzancă Uraganul, am filmat videoclipul, am filmat piesa, ne-am distrat foarte mult la videoclip, e pe opulență. În piesă sunt acolo foarte sexy, încerc să-l cuceresc pe Tzancă Uraganu, încearcă să mă țină la cratiță, dar nu are cum, eu sunt o femeie sexy, trebuie să mă ducă prin lume”, a spus Laurette.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe săptămână
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o numesc karma”
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui Costel Corduneanu. Cum putea fi salvat
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui...
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe