Laurette şi Ciprian Nistor au divorțat. Informaţii despre despărţirea celor doi care s-au căsătorit în pușcărie

Publicat: 13/06/2018 | 11:56

E oficial! Astăzi, Laurette şi Ciprian Nistor au divorţat după aproape un an și patru luni de mariaj. Deși prietenii celor doi au sperat până în ultima clipă că ei vor mai lupta pentru salvarea căsătoriei, s-a întâmplat contrariul. Astfel, de azi, focoasa mulatră e din nou o femeie singură. (Oferta speciala playstation)

Încă de la primele ore ale dimineții, Laurette a mers la Judecătoria Sectorului 1, unde s-a pronunțat divorțul prin acordul ambelor părţi, potrivit Spynews. Judecătorii au stabilit ca procesul dintre vedetă și Ciprian Nistor să se finalizeze abia în septembrie. Sursele din apropierea fostului afacerist au declarat că el voia să demonstreze magistraților că vinovată de divorţ este modelul de culoare. Mai mult, bărbatul susţine că deţine o serie de înregistrări, cât se poate de explicite, cu soția lui, Laurette, în timp ce ar întreține relații extraconjugale.

“În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diverse persoane relații extraconjugale, unele contra cost. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoștință de rude și prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situația de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceștia, imediat ce voi intra în posesia lui. Considerând că relatiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scria în motivarea cererii de divorț pe care Ciprian Nistor a depus-o în decembrie.

“Nu s-a ajuns la nicio concluzie, s-a amânat pentru luna viitoare pentru probe şi pentru tot ce mai trebuie. Din partea lui a fost avocatul, iar eu am fost personal şi cu avocatul. Eu sper să nu se mai lungească şi să se termine. Este un stres, nu este plăcut să vii pe aici şi să aştepţi în fiecare un termen ca să se ajungă la o concluzie. Nu eu am fost cea care am intentat divorţ, eu am vrut să fie bine. Nu cred că a renunţat la acuzaţii, ci trebuie să aducă probe, că aşa se aduce”, a spus Laurette în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars pe 16 mai 2018.

Laurette s-a măritat cu fostul afacerist în pușcărie

Laurette Atindehou s-a căsătorit în închisoare cu Ciprian Nistor, care este condamnat pentru evaziune fiscală de 3 milioane de euro. Cununia civilă a celor doi a avut loc pe 21 februarie 2017. Vedeta a avut o relaţie tumultoasă cu tatăl copilului ei. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena Luce Maria.

Citește și...