Imagini bombă de paparazzi cu Lavinia Pîrva! În câte luni e, de fapt, însărcinată soția lui Ștefan Bănică Jr

Publicat: 02/02/2019 | 09:54

Lavinia Pîrva este foarte fericită în postura de viitoare mămică și de-abia așteaptă momentul emoționant în care va ține în brațe bebelușul. Până atunci, însă, timpul trece foarte repede, iar Lavinia adaugă… kilogram după kilogram.

Lavinia a fost surprinsă de Click! la shopping, iar burtica vedetei a putut fi observată în toată splendoarea ei. Soţia lui Ştefan Bănică se află în al doilea trimestru de sarcină, dar nu are deloc stare! Merge la studioul de înregistrări, vizitează saloanele de înfrumuseţare şi face cumpărături la mall cu prietena ei.

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva formează un cuplu de aproximativ 7 ani, iar în urmă cu doi ani, aceștia s-au căsătorit. Iată că rodul iubirii lor a apărut abia acum, bineînţeles, după o periodă bună de bătut pe la uşile medicilor şi vizite dese pe la clinicile de fertilizare.

Lavinia Pârva, viitoare mămică

Citește și: LAVINIA PÎRVA, LUATĂ LA ÎNTREBĂRI DE INTERNAUȚI: ”DE CE NU PUI POZĂ CU BURTICA?”

Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”,  a anunţat Ştefan Bănică, pe data de 15 decembrie, cu ocazia ultimului său concert de Crăciun la Sala Palatului, dar şi a aniversării fiicei Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin.

Iată că burtica Laviniei a prins contur şi putem presupune că vedeta este însărcinată în luna a cincea. Lavinia ar trebui să nască la începutul verii.

S-au căsătorit în secret!

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

(NU RATA: SINGURELE POZE CU ŞTEFAN BĂNICĂ JR. LA BALCIC, ÎN VACANŢA ÎN CARE S-A ÎNSURAT CU LAVINIA PÂRVA)

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

Chiar şi aşa, invitaţii au ”muşcat ” nada, dar s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret!

Citește și...