Legăturile din vârful mafiei din România! Interlopul care l-a împușcat pe fratele Alinei Pană este…

Publicat: 22/08/2020 | 13:44
Legăturile din vârful mafiei din România! Interlopul care l-a împușcat pe fratele Alinei Pană este…

Costel Raiciu, zis Costi Litrașu, unul dintre cei mai sângeroși interlopi din România, are strânse legături, din câte se pare, cu clanul Duduianu. Raiciu este nimeni altul decât cel care l-a împușcat pe fratele Alinei Pană, în stradă, în văzul tuturor.

CITEȘTE ȘI: CUM L-A ÎMPĂCAT „PRINȚUL ȚIGANILOR” PE JADOR CU VĂRUL LUI EMI PIAN. ”TOTUL A FOST O…”

Căutat de oamenii legii după ce a organizat un adevărat atac mafiot cu săbii și pistoale, în localitatea Chiajna, Costel este apropiat nu doar al clanului Cămătaru, ci și al grupării Duduianu. Totul a devenit clar atunci când s-a descoperit că pe contul deschis pe un site de socializare Costi Litrașu are sute de prieteni, printre aceștia numărându-se și membri ai clanului Duduianu. Liderul grupării, Emi Pian, avea să fie ucis în urmă cu două săptămâni, după un joc de barbut care s-a lăsat cu scandal.

Interlopul care l-a împușcat pe fratele Alinei Pană este…

Costel Raiciu a fost dat în urmărire generală pentru tentativă de omor, după ce, împreună cu alți 30 de inși, a pus la cale atacul mafiot din Chiajna, în timpul căruia doi bărbați – unul dintre aceștia fiind fratele campioanei Alina Pană – au fost împușcați și tăiați cu săbiile, scrie spynews.ro.

NU RATA: ÎNREGISTRĂRILE CARE SURPRIND MOARTEA LUI EMI PIAN AU DISPĂRUT! DECIZIA PE CARE AU LUAT-O INTERLOPII

„Atacatorul este rudă cu noi și este fost deținut. A fost închis pentru tentativă de crimă și a executat 9 ani. Ulterior, această persoană a murit, dar nu a fost condamnat pentru crimă, a fost condamnat pentru tentativă de crimă. A fost eliberat acum un an de zile și s-a asociat cu mai multe clanuri interlope. Alături de el în acest incident a mai fost vărul lui și alte persoane. Vecinii au spus că au fost în jur de 30”, dezvăluia Alina Pană, la scurt timp după ce fratele ei fusese împușcat.