Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral din nou. Cum a fost fotografiat pe patul de spital

Publicat: 10/10/2019 | 13:44

La nici două luni de când a suferit primul accident vascular cerebral și a fost la un pas să moară, Leo de la Strehaia a făcut din nou un AVC. Controversatul afacerist a ajuns de urgență astăzi pe mâinile medicilor din București, iar în urmă cu câteva ore, el a fost fotografiat pe patul de spital.

Citește și: Leo de la Strehaia, primele imagini și declarații după atacul cerebral. “A avut o semipareză pe partea dreaptă și…”

Leo de la Strehaia a făcut accident vascular cerebral din nou

Leo de la Strehaia a mers de urgență azi la Spitalul Fundeni din Capitală, iar în urma analizelor amănunțite făcute de specialiști, el a primit un diagnostic crunt! A făcut al doilea accident vascular în nici două luni. Potrivit unor surse din anturajul său, doctorii au decis să-l interneze imediat și i-au prescris un tratament. La scurt timp după ce a fost dus în salon, a fost fotografiat în timp ce era întins în pat și avea branula de la perfuzie în mâna stângă.

Aceeași poză a fost făcută publică și de Leo de la Strehaia pe contul său oficial de Facebook. Apropiații și fanii l-au copleșit cu gânduri pozitive. El a fost însoțit la spital de Dana Criminala. “Sănătate din suflet, Doamne ajută”, “Însănătosire grabnică! Sănătate maximă !”, “Doamne ajută, să te faci bine” sunt trei dintre mesajele pe care i le-au transmis internauții.

Citește și...