Acasă » Cancan » Leo Iorga, condus pe ultimul drum! Imagini exclusive de la înmormântarea îndrăgitului cântăreț

Leo Iorga, condus pe ultimul drum! Imagini exclusive de la înmormântarea îndrăgitului cântăreț

De: Cristian Lisandru 05/11/2019 | 11:48

Leo Iorga a încetat din viață – sâmbătă, 2 noiembrie – la doar 54 de ani. Îndrăgitul cântăreț de muzică rock s-a luptat, ani de-a rândul, cu o boală incurabilă, iar organismul său nu a mai rezistat. Leo Iorga va fi înmormântat – astăzi, la ora 12.00 – la Cimitirul Bellu din Bucureşti. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga a fost depus, luni, la Casa Eliad (vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), unde apropiaţii şi fanii au putut să îi aducă un ultim omagiu. Leo Iorga a fost unul dintre cei mai cunoscuţi solişti şi chitarişti rock din România, numele lui fiind legat mai ales de trupele Cargo şi Compact B, alături de care a lansat hituri care au rămas în memoria fanilor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă – în exclusivitate – imagini de la înmormântarea lui Leo Iorga. (VEZI ȘI AICI: ULTIMELE IMAGINI CU LEO IORGA ÎN VIAȚĂ! MĂRTURII TULBURĂTOARE FĂCUTE DE PAULA, SOȚIA ARTISTULUI!)

UPDATE – 14:16Citește AICI Mesajele scrise pe coroanele depuse la capataiul lui Leo Iorga, de catre membrii trupelor Compact si Bere Gratis.

UPDATE: 13:10 România își ia adio de la Leo Iorga. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, transmite LIVE.

UPDATE 12: 55Vezi AICI cum și-a făcut apariția Connect-R la înmormântarea lui Leo Iorga! Ce a adus la căpătâiul cântărețului.

UPDATE: 12:52Holograf, rămas bun de la Leo Iorga: „Îmi pare rău că lupta nu a fost câştigată”. Vezi AICI imagini sfâșietoare.

UPDATE: 12:40Actorul Ovidiu Cuncea a venit îmbrăcat în preot la înmormantarea lui Leo Iorga! E de nerecunoscut acum! EXCLUSIV

Momente cumplite pentru familia cântărețului și pentru toți fanii săi. De-a lungul timpului, au existat unele semnale conform cărora Leo se simțea mai bine, iar lupta sa cu boala părea a înregistra și unele bătălii câștigate. Din nefericire, Leo Iorga s-a stins din viață, iar astăzi este condus pe ultimul drum de membri ai familiei și apropiați. Artistul și-a dorit să cânte, până în ultima clipă, iar soția sa i-a fost alături în ultimele clipe. Leo Iorga nu mai putea să meargă, în ultimele zile ale vieții, și nici nu mai mânca.

Născut pe 2 decembrie 1964, în Arad, Leo Iorga a debutat ca toboşar în trupa Liceului „Ioan Slavici” din localitate. Între anii 1984 şi 1985 a fost solist al grupului Pacific, iar din 1985 până în 1988 a fost toboşar şi solist pentru Sui-Generis. Ulterior, Leo Iorga a devenit solistul trupei Cargo, după care – din 1988 până în 1996 – a fost solist al Compact B, formată după scindarea Compact. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TRUPUL LUI LEO IORGA! MESAJUL EMOȚIONANT POSTAT DE PAULA, SOȚIA ÎNDRĂGITULUI ARTIST)

Kempes, o altă mare voce a rockului din România, a venit pentru a-și conduce prietenul pe ultimul drum

”A fost o luptă foarte grea în toată perioada asta!”

Leo Iorga a murit, sâmbătă, după o lungă suferință. În urma sa, artistul a lăsat o familie îndurerată și apropiați care au sperat până în ultima clipă într-o minune. Fiul său, Paul Iorga, a făcut declarații sfâșietoare după moartea tatălui său. (VEZI ȘI AICI: CE AU GĂSIT MEDICII ÎN CORPUL LUI LEO IORGA! DE CE A MURIT, DE FAPT, ARTISTUL)

”Nu regret că n-am apucat să-mi iau ”La revedere!” de la tatăl meu pentru că ultima mea amintire cu el a fost foarte placută și cumva mi-am luat ”La revedere!” în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă fericit când am plecat ultima oară din spital. A murit liniștit. Mă bucur că nu a mai suferit atât de mult pe cât o facea. A fost o luptă foarte grea în toată perioada asta. (…) Acum e linișit și nu mai are durerile respective și cu siguranța nu se va mai supăra pe tot felul de zvonuri ce se mai auzeau anterior”, a mărturisit Paul Iorga la ”Răi da Buni”.

Mai multe probleme de sănătate

În ultimii ani, Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate. Astfel, în 2014, a fost operat pentru extirparea unei tumori cerebrale, iar, în 2011, a suferit o intervenție chirurgicală pentru eliminarea unei tumori canceroase la plămâni. Anul acesta, la începutul lunii februarie, Leo Iorga a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas. (NU RATA: A MURIT LEO IORGA! SOȚIA ARTISTULUI A CONFIRMAT: „ESTE ADEVĂRAT! S-A INTAMPLAT TOTAL BRUSC, AM APUCAT SA-I…”)

„În 2011, Leo a fost supus primei operații pentru extirparea unei tumori la plămân. Prima întrebare a lui Leo adresată medicului, dupa ce și-a revenit din anestezie, a fost «Când pot să cânt?». Și după șase luni a urcat pe scenă. Dar boala a recidivat, au apărut metastaze – la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân. A trecut prin multe intervenţii chirurgicale și le-a suportat cu încredere și curaj. A suportat stările chinuitoare date de chimioterapie, a încercat și varianta vaccinului cubanez, a făcut și imunoterapie. Dar nimic din toate astea nu l-a ținut departe de scena și de publicul care îl iubește. Poate că dragostea oamenilor (familie și fani) i-a dat forța de a merge mai departe și de a încerca pe propriul corp orice. Pentru că Leo vrea să cânte, el trăiește pentru și prin muzică: «Cât mă va ține Dumnezeu pe pământ vreau să cânt», spunea când nu era la tratament. Leo a fost mereu alături de cei care îl iubesc, adică pe scenă, în fața publicului, oriunde în țară cu medicamentele după el”, povesteau, în februarie iniţiatorii unei campanii de strângere fonduri pentru tratamentul artistului.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cât A COSTAT cavoul lui Corduneanu! Familia a cheltuit SUTE DE MII DE EURO și a gravat simbolul Jocurilor Olimpice pe el
Cât A COSTAT cavoul lui Corduneanu! Familia a cheltuit SUTE DE MII DE EURO și...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie, dar puțini știu la ce este bună
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie,...
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și mai ieftină, sunt prețuri pentru toate buzunarele”
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Prințul Harry, într-un nou scandal de proporții. Fotograful regal l-a dat de gol
Prințul Harry, într-un nou scandal de proporții. Fotograful regal l-a dat de gol
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce...
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...