Lidia Buble, lovită de săgeata lui Cupidon, după despărțirea de Răzvan Simion? Mesajul controversat al artistei: „Miroși a dragoste”

Autor:
Publicat: 22/07/2020 | 13:33
Lidia Buble, lovită de săgeata lui Cupidon, după despărțirea de Răzvan Simion? Mesajul controversat al artistei: „Miroși a dragoste”

Au trecut 2 luni de când Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio, iar acum, cântăreața i-a pus pe gânduri pe fanii săi. Lidia Buble a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare prin care le-a dat de înțeles fanilor săi că a fost atinsă de săgeata lui Cupidon. 

Lidia Buble le-a dat de gândit fanilor săi după ce a postat pe Instagramul său un mesaj extrem de controversat. Totul a fost cu atât mai interesant cu cât postarea cântăreței este una despre iubire, în contextul în care acum 2 luni s-a despărțit dde Răzvan Simion, după 5 ani de relație.

„Miroși a dragoste” a scris Lidia Buble pe Instagram, fără să ofere alte detalii cu privire la mesajul său controversat. Urmăritorii ei s-au întrebat dacă nu cumva vedeta s-a îndrăgostit și iubește din nou și au fost extrem de curioși cu privire la acest aspect, însă, pentru moment, Lidia Buble a preferat să păstreze tăcerea. De asemenea, este posibil ca Lidia să fi postat mesajul fără vreo trimitere anume, însă nu prea există coincidențe de acest gen, nu?

Motivul real al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Potrivit surselor din anturajul Lidiei Buble, citate de impact.ro, artista și-a dorit ca iubitul său să se boteze în religia penticostală, numai că prezentatorul de la Neatza nu a avut nicio inițiativă în acest sens.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri” au mărturisit  apropiații Lidiei, pentru sursa citată.

„Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mai adăugat sursele.