Lidia Buble s-a luptat cu depresia: ”Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi?”

Autor: A.N.
Publicat: 11/10/2019 | 18:50

Lidia Buble este o fire pozitivă, energică și mereu cu zâmbetul pe buze. Puțini însă sunt cei care știu că artista s-a luptat cu depresia. 

Lidia Buble s-a luptat mult timp cu depresia. Începutul carierei sale nu a fost deloc ușor deoarece artista a avut de suferit din cauza răutăților celor din jur. Iubita lui Răzvan Simion a fost jignită în fel și chip. În ciuda faptului că s-a simțit mereu bine cu ea însăși, la un moment dat, încrederea în sine i-a fost zdruncinată.

Lidia Buble a făcut niște dezvăluiri dureroase. (CITEȘTE ȘI: DANIEL BUZDUGAN LE-A ÎNCHIS GURA RĂUTĂCIOȘILOR, DUPĂ FOTOGRAFIA POSTATĂ CU LIDIA BUBLE: ”AVEA ȘI CHILOȚEI ȘI…”)

„Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas. La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă „Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie?”

Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez”, a povestit Lidia la emisiunea „De vorbă cu Ana”.

Lidia Buble și Răzvan Simion, deciși să ajungă în fața ofițerului Stării Civile

Mai în glumă, mai în serios, Lidia Buble și Răzvan Simion ne-au dezvăluit un amănunt extrem de important, în urmă cu câteva luni. Cele două vedete sunt decise să ajungă în fața ofițerului Stării Civile. Mai mult decât atât, cântăreața ne-a spus că după marele eveniment, Răzvan îi va purta numele. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE, ÎN LACRIMI CHIAR DE ZIUA EI. RĂZVAN SIMION ESTE RESPONSABILUL: “PLÂNG. SUNT ÎNCĂ ÎN STARE DE ȘOC”)

”O să vă spunem la momentul oportun. Pe el îl va chema Răzvan Buble Simion. Bineînțeles că îmi voi păstra numele. M-a binecuvântat Dumnezeu cu un nume atât de frumos… eu m-am născut cu nume de artistă”a spus Lidia Buble, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

La rândul lui, ”matinalul” de la Antenă ne-a și argumentat, în stilul caracteristic, această decizie extrem de importantă și surprinzătoare.

”Acum, când a înțeles lumea că nu este un pseudonim sau nu este un nume de scenă și e chiar numele ei, acum vreți ca să-l schimbăm?”ne-a spus Răzvan Simion.

Citește și...