Lili Sandu a dezvăluit ce nume a ales pentru băiețelul ei: ”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul”

Publicat: 24/07/2020 | 13:41

Peste aproximativ o lună, Lili Sandu va deveni mămică pentru prima oară! Iar, acum, vedeta a dezvăluit numele pe care ea și Silviu Țolu l-au ales pentru băiețelul lor.

În luna mai, într-un vlog publicat pe canalul său de YouTube, Lili Sandu a dat vestea cea mare. Ea împreună cu Silviu Țolu vor deveni părinții unui băiețel.

Iar, acum, pe ultima sută de metri… Lili Sandu a dezvăluit și numele pe care ea și logodnicul ei l-au ales pentru copilașul lor. Apropiații i-au organizat vedetei un ”Baby Shower” și, astfel, s-a aflat că pe micuț îl va chema Thomas Jay. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI, PLINĂ DE TATUAJE ÎN PLATOUL UNEI EMISIUNI TV. CARE ESTE SEMNIFICAȚIA LOR)

”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream sa l ținem pentru prima data in brațe si sa simțim ca i se potrivește. Eh in urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l am visat pentru prima data 😍😍și atunci când l am întrebat “cum te cheama” mi a răspuns senin T… J…❤️😩”, spunea Lili Sandu.

Lili Sandu a răbufnit pe Instagram

Lili Sandu a aflat că va deveni mămică în decembrie 2019. De atunci, ea și Silviu Țolu sunt în culmea fericirii. Totuși, acum, ceva le umbrește bucuria de a deveni părinți.

Vedeta a răbufnit pe contul ei de Instagram. Lili Sandu este revoltată din cauza măsurilor impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

Fosta prezentatoare TV  este revoltată din cauza faptului că unii se pot bucura de o anumită libertate, însă, Silviu Țolu va fi nevoit să aștepte câteva zile până să-și strângă copilașul la piept. (VEZI ȘI: ARE CURAJ! CUM ARATĂ MIRELA VAIDA FĂRĂ NICIUN STROP DE MACHIAJ: ”VAI, CÂT EȘTI DE…”)

”Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a-mi aduce copilașul în această lume, la a fi nevoită poate să-i ascund fetișoara adorabilă cu o masca de protecție, la furia că poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea că nu sunt în stare că nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva.

Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plajă, în cluburi și practic au > să facă ce vor, iar un tată nu-și poate ține copilul în brațe într-o maternitate în primele lui minute de viață din cauza unor reguli”, a mărturisit Lili Sandu.