Lino Golden, dezvăluiri dureroase! Ce nu s-a văzut la Survivor România: „N-am mâncat nimic”

Publicat: 01/06/2020 | 11:43
Lino Golden, dezvăluiri dureroase! Ce nu s-a văzut la Survivor România: „N-am mâncat nimic”

Experiența de la Survivor România a fost una plină de suișuri și coborâșuri pentru Lino Golden. Artistul a rămas cu amintiri frumoase, dar a îndurat și condiții grele. 

Telespectatorii Survivor România au avut parte, în acest sezon, de o competiție plină cu de toate. Cu toate acestea, la TV nu se vede mereu absolut tot ceea ce trăiesc concurenții, pe pielea lor. Pe contul său de Instagram, Lino Golden a publicat o fotografie cu el, Asiana și Bogdan Vlădău și a dezvăluit tuturor un lucru dureros.

NU RATA – CINE ESTE ELENA IONESCU, MAREA CÂȘTIGĂTOARE A PRIMULUI SEZON SURVIVOR ROMÂNIA

Lino a mărturisit că este bucuros că a luat parte la o asemenea competiție, însă lucrurile îndurate pe tot parcursul concursului nu au fost cele mai blânde. Artistul a povestit că a dormit pe jos și nu a mâncat nimic, dar a încercat să reziste și să meargă mai departe.

„Am dormit pe jos, nu am mâncat nimic, am supraviețuit o lună. Sunt mândru de experiența asta” a scris Lino Golden, în dreptul postării de pe rețeaua de socializare.

Lino Golden a slăbit 10 kilograme la Survivor România

Cu toate acestea, se pare că singurul lucru bun pe care Survivor România i l-a adus lui Lino este pierderea a 10 kilograme. În adolescență, artistul s-a confruntat cu probleme de greutate și a încercat prin foarte multe metode să slăbească: a făcut sport și a ținut o mulțime de diete. Într-un final, cu ajutorul lui Alex Velea, Lino Golden a reușit să slăbească 30 de kilograme în trei luni.

 „Îmi mai trebuie Republica Dominicană dacă vorbim de o vacanță, în rest tot ce ține de concursuri m-aș gândi de două ori înainte să mă bag în așa ceva. Gata cu reality show-urile. Am trăit destul. M-am întors acasă cu 10  kilograme în minus. Cine mă vede zice că am fost în vacanță, dar eu am fost pe insulă și mâncam doar orez și cocos.

CITEȘTE ȘI – LINO GOLDEN A SLĂBIT 10 KILOGRAME, LA SURVIVOR ROMÂNIA. CUM A RESIMȚIT ARTISTUL ÎNTREAGA EXPERIENȚĂ? „GATA CU REALITY SHOW-URILE. AM TRĂIT DESTUL”

Cel mai greu este să fii izolat de oameni, să n-ai normalitate. Ești într-o situație în care ești într-un fel închis, dar în libertate. Eu așa am văzut-o. A fost o experiență grea pentru psihicul meu, eram și cel mai mic de acolo, restul poate erau mai bine pregătiți psihic. Asta a fost greu pentru mine. Izolarea și mâncarea, că mâncam două linguri de orez dacă câștigam un meci, dacă nu, muream de foame”,a declarat Lino, pentru libertatea.ro, imediat după ce a fost eliminat.