Livian a făcut marele anunț! Tânărul vrea să reintre în casa Puterea Dragostei. Fostul concurent a pus ochii pe o fată aflată într-o relație

Autor:
Publicat: 29/08/2020 | 17:13
Livian a făcut marele anunț! Tânărul vrea să reintre în casa Puterea Dragostei. Fostul concurent a pus ochii pe o fată aflată într-o relație

Câștigătorul sezonului doi al emisiunii „Puterea Dragostei” și-a surprins fanii cu un anunț de zile mari. Acesta a mărturisit că intenționează să se întoarcă în emisiunea ce l-a făcut celebru. Se pare că tânărul a pus ochii pe una dintre concurente.

Relația dintre Livian și Bianca s-a terminat, iar din păcate se pare că de această dată nu poate să mai fie vorba despre o împăcare. Cei doi și-au spus adio definitiv. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune și au doar cuvinte de laudă unul despre altul. (CITEȘTE ȘI: LIVIAN DE LA PUTEREA DRAGOSTEI DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ. CARE ESTE ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE BIANCA. „ERA TOT MAI DUBIOASĂ TREABA”)

„A fost frumos tot ce-a fost, poate fi la fel de frumos, dar nu spre o relație. Sincer, nu mai simt să meargă spre o relație. În urma discuțiilor, a tuturor chestiilor. E o fată extraordinară, o parteneră de viață, care te îngrijește, te trage după ea pentru că ea este într-o continuă creștere. E foarte ambițioasă și puternică. Dar e ceva care provoacă o scânteie care deranjează, care ne aduce mereu într-un punct de tensiune.”, a declarat Livian.

Acum că este un bărbat liber, Livian s-a orientat rapid spre o altă fată. Se pare că este vorba despre unu dintre concurentele sezonului trei. Tânărul a anunțat că se pregătește să se întoarcă în emisiune pentru ea.

Livian revine la „Puterea Dragostei”

Încă de la finalul sezonului doi Livian a spus că intenționează ca la un moment dat să se întoarcă în competiție. Așa că nu a stat mult pe gânduri și a aruncat bomba. Acesta le-a spus fanilor că se pregătește să revină în emisiune

Înainte de plecarea la Istanbul, Livian  a spus  că urmează să intre în competiție pentru o fată din sezonul trei. (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BIANCA ȘI LIVIAN DUPĂ CE AU CÂȘTIGAT „PUTEREA DRAGOSTEI”? TÂNĂRUL A FOST PUS DE MAI MULTE ORI SĂ ALEAGĂ ÎNTRE IUBITĂ ȘI FAMILIE)

„Hai că vă spun pe față. Intru iar în emisiune, dar acum, întrebarea e pentru ce fată intru în emisiune? Și aici vreau să vă gândiți voi și să îmi dați voi răspunsul. Pentru care fată credeți că oconașul s-a întors în Turcia, a bătut atâta drum din București până în Turcia?”, a spus Livian într-un vlog.

Potrivit WOWbiz.ro, Livian a vurt prin acest anunț să le facă o surpriză fanilor săi și a fost curios să afle răspunsul acestora. Nu se știe dacă Livian chiar  intenționează să se întoarcă, însă tatăl lui, Nelson Mondialul, a aruncat bomba.  „S-a dus s-o cucerească pe Mona”, a spus acesta.