Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de Irina Tănase. Cum s-a îmbrăcat logodnica fostului lider PSD

Publicat: 30/05/2019 | 19:39

Liviu Dragnea a fost vizitat în această după-amiază la Penitenciarul Rahova de iubita lui şi de fiul său. Irina Tănase și Valentin Dragnea i-au adus fostului lider PSD un bagaj cu mai multe lucruri necesare. Iar cele mai multe priviri au fost pe logodnica fostului politician, care și-a ascuns privirea sub o pereche de ochelari de soare negri… la același truc a apelat și “fiul ei vitreg”.

Citește și: Liviu Dragnea si conditiile pe care le are in celula de la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea, vizitat de iubita lui la Penitenciarul Rahova

Aflat de patru zile la închisoare, Liviu Dragnea a fost vizitat astăzi atât de iubita lui, Irina Tănase, cât și de băiatul său, Valentin. La porțile Penitenciarului Rahova, ei au fost așteptați de o armată de jurnaliști. În imaginile surprise se observă că logodnica fostului lider PSD a venit îmbrăcată într-o rochie albă, vaporoasă și lungă până sub genunchi, iar în picioare a avut pantofi sport care s-au asortat cu alegerea ei vestimentară. Partenera de viață a lui Liviu Dragnea și-a ascuns privirea sub o pereche de ochelari de soare negri.

Citește și: Cum arăta în liceu Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Cum o descriu foștii colegi

După cum se poate vedea în pozele din galeria foto a articolului, Valentin Dragnea și-a făcut apariția la Penitenciarul Rahova într-o mașină de teren. După ce a coborât din autoturism, el a evitat cât a putut întrebările jurnaliștilor, care erau prezenți acolo.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se află în carantină pentru o perioadă de 21 de zile.
Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se află în carantină pentru o perioadă de 21 de zile.

Citește și: Liviu Dragnea are două șanse să iasă din închisoare! Astrograma lui este încărcată de semne rele și perioade de disperare

Fiul lui Liviu Dragnea, discuție scurtă cu Victor Ciutacu

Înainte de a intra în Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea, fiul său l-a observat pe Victor Ciutacu către care s-a îndreptat după ce s-a dat jos din bolidul cu care a venit. Cei doi au schimbat câteva replici scurte, ei s-au sărutat pe obraz, după care Valentin Dragnea a răspuns la două dintre întrebările unei jurnaliste.

“Ați vorbit la telefon?” și “V-a cerut să veniți?” sunt întrebările la care fiul lui Liviu Dragnea a răspuns afirmativ, însă cu o voce stinsă, după care a intrat în Penitenciarul Rahova din București. Valentin Dragnea și Gina Alexandra, aleasa inimii sale, au făcut nunta în vara anului trecut.

Citește și:FOTO. Câte rochii a schimbat Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în ziua nunții lui Valentin, fiul boss-ului PSD

Vă reamintim că luni, 27 mai, fostul lider PSD a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Citește și...